0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το να κουβεντιαζεις τι θες να κανεις δεν ειναι παρανομο. Ετσι δεν ειναι ?Ετσι είναιΓιατι τρελαινεσαι ρε Μητσο με αυτο και οχι ας πουμε :- Με το που ,πως θα βαλουμε εξατμισεις που θα χαλανε κοσμο και ΕΙΝΑΙ παρανομες.Ναι είναι παράνομο και σε γράφουν (συνήθως οι εξατμίσεις στα παπιά χαλάνε τον κόσμο)- Με το πως θα βαλουμε στο GPS τις καμερες ελεγχου ταχυτητας για να τις αποφυγουμε.Δεν είναι παράνομο, εκτός αν τους το πούμε σε μια κρίση ειλικρίνειας- Με το αν δουλεψε το γαματο και το καθε γαματο να παμε να κατεβασουμε πειρατικα.Ασχετο με τον μοτοσυκλετισμό και γενικά με τον Κ.Ο.ΚΚαι αυτα παρανομα δεν ειναι ?Δε νομιζεις οτι θα πρεπει να να τον πιασεις στο δρομο για να τον πεις παραβατη ?Εγω μπορει να γουσταρω να το βαλω να το εχω κατω απο το σπιτι μου και να ανεβοκατεβαζω την πινακιδα . Αυτο ειναι παρανομο ?Οχι δεν είναι παράνομο αρκεί να μη την βγάλουμε από το σπίτι.
Παράθεση από: fotis3d στις Ιούνιος 21, 2010, 08:37:02 πμΤο να κουβεντιαζεις τι θες να κανεις δεν ειναι παρανομο. Ετσι δεν ειναι ?Ετσι είναιΓιατι τρελαινεσαι ρε Μητσο με αυτο και οχι ας πουμε :- Με το που ,πως θα βαλουμε εξατμισεις που θα χαλανε κοσμο και ΕΙΝΑΙ παρανομες.Ναι είναι παράνομο και σε γράφουν (συνήθως οι εξατμίσεις στα παπιά χαλάνε τον κόσμο)- Με το πως θα βαλουμε στο GPS τις καμερες ελεγχου ταχυτητας για να τις αποφυγουμε.Δεν είναι παράνομο, εκτός αν τους το πούμε σε μια κρίση ειλικρίνειαςΔεν λεω οτι ειναι παρανομο αλλα ειναι ενας τροπος να αποφευγεις κλησεις ετσι δεν ειναι ? οπως λοιπον και η πινακιδα- Με το αν δουλεψε το γαματο και το καθε γαματο να παμε να κατεβασουμε πειρατικα.Ασχετο με τον μοτοσυκλετισμό και γενικά με τον Κ.Ο.ΚΣχετικο ομως με το τι γραφεται σε αυτο εδω το φορουμ, γιατι αυτο ειναι το θεμα μας αν δεν κανω λαθοςΚαι αυτα παρανομα δεν ειναι ?Δε νομιζεις οτι θα πρεπει να να τον πιασεις στο δρομο για να τον πεις παραβατη ?Εγω μπορει να γουσταρω να το βαλω να το εχω κατω απο το σπιτι μου και να ανεβοκατεβαζω την πινακιδα . Αυτο ειναι παρανομο ?Οχι δεν είναι παράνομο αρκεί να μη την βγάλουμε από το σπίτι.
Το να κουβεντιαζεις τι θες να κανεις δεν ειναι παρανομο. Ετσι δεν ειναι ?Ετσι είναιΓιατι τρελαινεσαι ρε Μητσο με αυτο και οχι ας πουμε :- Με το που ,πως θα βαλουμε εξατμισεις που θα χαλανε κοσμο και ΕΙΝΑΙ παρανομες.Ναι είναι παράνομο και σε γράφουν (συνήθως οι εξατμίσεις στα παπιά χαλάνε τον κόσμο)- Με το πως θα βαλουμε στο GPS τις καμερες ελεγχου ταχυτητας για να τις αποφυγουμε.Δεν είναι παράνομο, εκτός αν τους το πούμε σε μια κρίση ειλικρίνειαςΔεν λεω οτι ειναι παρανομο αλλα ειναι ενας τροπος να αποφευγεις κλησεις ετσι δεν ειναι ? οπως λοιπον και η πινακιδα- Με το αν δουλεψε το γαματο και το καθε γαματο να παμε να κατεβασουμε πειρατικα.Ασχετο με τον μοτοσυκλετισμό και γενικά με τον Κ.Ο.ΚΣχετικο ομως με το τι γραφεται σε αυτο εδω το φορουμ, γιατι αυτο ειναι το θεμα μας αν δεν κανω λαθοςΚαι αυτα παρανομα δεν ειναι ?Δε νομιζεις οτι θα πρεπει να να τον πιασεις στο δρομο για να τον πεις παραβατη ?Εγω μπορει να γουσταρω να το βαλω να το εχω κατω απο το σπιτι μου και να ανεβοκατεβαζω την πινακιδα . Αυτο ειναι παρανομο ?Οχι δεν είναι παράνομο αρκεί να μη την βγάλουμε από το σπίτι.
Παράθεση από: moustakias στις Απρίλιος 06, 2010, 10:56:40 μμ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ;;;;;;ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ !!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ;;;;;;ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ !!!!!!
συγουρα ολα ειναι παρανωμα αλλα οχι στον ιδιο βαθμο...
για τις εξατμίσεις έχουμε πάντα την δικαιολογία ότι1. μπορεί να τις φοράμε με τάπες όπου δεν κάνουν θόρυβο2. μπορεί να τις ξεταπώνουμε μόνο μέσα σε πίστα και στο δυναμόμετρο και πουθενά αλλού
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν δέχομαι να βγαίνει ο πρόεδρος της λέσχης και να δίνει την επίσημη γραμμή και οι συζητήσεις να συνεχίζονται και μάλιστα με αντιδραστικό ύφος.Στο κάτω κάτω μίλησε ο υπεύθυνος της λέσχης, δεν μίλησε ο κώλος του τιντιμάκη (πρρρρρρρρ)
θεωρώ καλόπιστα ότι απλά ξεχάστηκε τότε και τώρα που αναβίωσε πάλι προσέλκυσε ξανά την προσοχή (χωρίς θεωρίες συνομωσίας κλπ)
Μηπως επειδη ηταν απο μελος ? (και μαλιστα αρκετα παλιο) και μετα ξεχαστηκε ?Αν ηταν νεος στο φορουμ θα ειχε φυγει πριν τα βαλει ε ?
Οκ βρε τρισδιάστατε αλλά μην τα βλέπεις όλα τα συναφή εκ του πονηρού
Εχω καιρο να το κανω.
A προεδρα εχω πολλα πραγματα να κανω καιρο λογω των τρισκαταρατων εξετασεων!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού