0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gmitsiakis στις Ιούνιος 19, 2009, 03:35:57 πμΠαράθεση από: pitcoupe στις Ιούνιος 19, 2009, 01:36:29 πμπαρε οποια θες, και μετα τα κανεις ξενον με 50ε απο το ebay.Πλεον εχει τελωνειο και πας στα 90 χαλαραδυστυχως... ενα σετακι για το κινητο πηρα απο Κινα, και μου ειπαν πως ειναι τελωνειο...5,5ευρω ειχε ρε γ@μωτο...ποιος τρεχει να χασει αλλες 4-5 ωρες... εχουν αφινιασει...ανοιγουν σχεδον τα παντα...
Παράθεση από: pitcoupe στις Ιούνιος 19, 2009, 01:36:29 πμπαρε οποια θες, και μετα τα κανεις ξενον με 50ε απο το ebay.Πλεον εχει τελωνειο και πας στα 90 χαλαρα
παρε οποια θες, και μετα τα κανεις ξενον με 50ε απο το ebay.
Παράθεση από: Thrakiotis στις Ιούνιος 19, 2009, 06:29:55 πμΠαράθεση από: gmitsiakis στις Ιούνιος 19, 2009, 03:35:57 πμΠαράθεση από: pitcoupe στις Ιούνιος 19, 2009, 01:36:29 πμπαρε οποια θες, και μετα τα κανεις ξενον με 50ε απο το ebay.Πλεον εχει τελωνειο και πας στα 90 χαλαραδυστυχως... ενα σετακι για το κινητο πηρα απο Κινα, και μου ειπαν πως ειναι τελωνειο...5,5ευρω ειχε ρε γ@μωτο...ποιος τρεχει να χασει αλλες 4-5 ωρες... εχουν αφινιασει...ανοιγουν σχεδον τα παντα...αποκλείεται
Δεν λεω για τα ξενον,για του Νεκταριου λεω.....Δεν υπαρχει περίπτωση να πήρε κατι που κάνει 5.5 ευρω και να πέρασε τελωνειο και να του ηρθε να πληρωσει κατι.....
Παράθεση από: cb400 στις Ιούνιος 19, 2009, 11:50:03 πμΔεν λεω για τα ξενον,για του Νεκταριου λεω.....Δεν υπαρχει περίπτωση να πήρε κατι που κάνει 5.5 ευρω και να πέρασε τελωνειο και να του ηρθε να πληρωσει κατι.....τωρα το βλεπεις ή να το κανω ποιο μεγαλο?Ναι,αλλα μπερδεψες λιγο τα πραματα,γιατι μεχρι εδω μιλαγαν για τελωνειο και δασμολόγηση (βλεπε ξενον)και εγραψες κατι ψιλοασχετο το τελωνειο δε σταματαει μονο για δασμολογηση...αν ειναι κατι υγρο (ακομα και κολωνια) πρεπει να εχει χαρτι απο το χημειο...ισως το τυπικο να ειναι ετσι,αλλα 5 φορες εχω παρει κολόνιες,ουτε μια δεν ειχα προβλημακαι ας μη δασμολογηθει...ο νομος αναφερει οτι οποιοδηποτε αντικειμενο ξεπερνα τα 20.99 δασμολογειται...ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρεπει ολα τα δεματα να ελεγχονται...απλα επειδη ειναι παρα πολλα αυτα που στο ταμπελακι της αποστολης αναγραφουν λεξεις, χαρακτηρισμους ή εχουν τιμη που τα κανει να εξαιρουνται του νομου ερχονται συνηθως χωρις επιβαρυνση πλην των 3ευρω που ειναι ο εννιαιος φορος για εισαγωγη προιοντων χωρις ασφαλεια και 6ευρω για τα προιοντα που ερχονται πληρως ασφαλισμενα...(αναφερομαι σε χωρες εκτος ΕΕ)Παράθεση από: Thrakiotis στις Ιούνιος 19, 2009, 11:56:42 πμΠαράθεση από: cb400 στις Ιούνιος 19, 2009, 11:50:03 πμΔεν λεω για τα ξενον,για του Νεκταριου λεω.....Δεν υπαρχει περίπτωση να πήρε κατι που κάνει 5.5 ευρω και να πέρασε τελωνειο και να του ηρθε να πληρωσει κατι.....και ομως ειναι...ενας φορτιστης αυτοκινητου που δεν εχει πιστοποιηση CE...εγω ξερω οτι αν δεν εχει πιστοποιηση CE δεν πρόκειται να το παρεις γιατι απαγορευεται η εισαγωγη του τουλαχιστον ετσι ειναι για τους εμπορους ..ειναι στη UPS...δεν θα εχει δασμους αλλα πρεπει να υπογραψω οτι θελω να παραλβω προιον χωρις να εχει τη συγκεκριμενη πιστοποιηση..αν δε σας εχει τυχει, ή δεν ξερετε μη προδικαζετε...ΑΥΤΑ...
Δεν λεω για τα ξενον,για του Νεκταριου λεω.....Δεν υπαρχει περίπτωση να πήρε κατι που κάνει 5.5 ευρω και να πέρασε τελωνειο και να του ηρθε να πληρωσει κατι.....τωρα το βλεπεις ή να το κανω ποιο μεγαλο?
Παράθεση από: cb400 στις Ιούνιος 19, 2009, 11:50:03 πμΔεν λεω για τα ξενον,για του Νεκταριου λεω.....Δεν υπαρχει περίπτωση να πήρε κατι που κάνει 5.5 ευρω και να πέρασε τελωνειο και να του ηρθε να πληρωσει κατι.....και ομως ειναι...ενας φορτιστης αυτοκινητου που δεν εχει πιστοποιηση CE...εγω ξερω οτι αν δεν εχει πιστοποιηση CE δεν πρόκειται να το παρεις γιατι απαγορευεται η εισαγωγη του τουλαχιστον ετσι ειναι για τους εμπορους ..ειναι στη UPS...δεν θα εχει δασμους αλλα πρεπει να υπογραψω οτι θελω να παραλβω προιον χωρις να εχει τη συγκεκριμενη πιστοποιηση..αν δε σας εχει τυχει, ή δεν ξερετε μη προδικαζετε...
τωρα το βλεπεις ή να το κανω ποιο μεγαλο?τωρα το ειδα...μ@λακια Ναι,αλλα μπερδεψες λιγο τα πραματα,γιατι μεχρι εδω μιλαγαν για τελωνειο και δασμολόγηση (βλεπε ξενον)και εγραψες κατι ψιλοασχετο οντως, αλλα συνεχισα την ατακα του Γιωργου..το τελωνειο δε σταματαει μονο για δασμολογηση...αν ειναι κατι υγρο (ακομα και κολωνια) πρεπει να εχει χαρτι απο το χημειο...ισως το τυπικο να ειναι ετσι,αλλα 5 φορες εχω παρει κολόνιες,ουτε μια δεν ειχα προβλημακαι εμανα μια κολωνια ετσι μου ηρθε αλλα με εκτελωνιστη που μιλησα μου ειπε οτι μπορει να συμβειενας φορτιστης αυτοκινητου που δεν εχει πιστοποιηση CE...εγω ξερω οτι αν δεν εχει πιστοποιηση CE δεν πρόκειται να το παρεις γιατι απαγορευεται η εισαγωγη του τουλαχιστον ετσι ειναι για τους εμπορους ..ειναι στη UPS...εμενα μου ειπαν να παω απο κει για να υπογραψω ενα χαρτι για ενα αντικειμενο που δεν εχει πιστοποιηση...βεβαια δεν θα παω καθολου
κακως ανακατευτηκα...και δεν πολυπροσεξα αυτο που εγραψες...
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού