0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gianninio στις Αύγουστος 31, 2009, 05:40:03 μμΝα κανω κ εγω μια ερωτηση...?Εμεις που ημαστε ασχετοι...ας πουμε οτι περνουμε τα προβολακια αυριο το απογευμα απο ενα μαγαζι οπωςτον Σαββιδη λεω εγω τωρα...το μαγαζι στα τοποθετει ή τα περνεις κ μετα παρακαλας τα μελη του φορουμ να σε βοηθησουν με την εγκατασταση??παρτα και κανε μια βολτα να δεις και τα Μετεωρα......καφες κερασμενος...αντε και 1-2 μεριδες κεμπαπ....
Να κανω κ εγω μια ερωτηση...?Εμεις που ημαστε ασχετοι...ας πουμε οτι περνουμε τα προβολακια αυριο το απογευμα απο ενα μαγαζι οπωςτον Σαββιδη λεω εγω τωρα...το μαγαζι στα τοποθετει ή τα περνεις κ μετα παρακαλας τα μελη του φορουμ να σε βοηθησουν με την εγκατασταση??
Ναι ρε φιλε κ εμενα μου φανηκαν παρα πολλα κ μου ειπε κιολας οτι θα τα πιασει με ταιρ απ!!!!
Ναι ρε σιγα μη δωσω 65 ευρο τοποθετηση!!!!Προτιμω να τα κραταω με το χερι!!!
του νεκταριου τις οδηγιες για να τα βαλεις μονος σου τις εχεις δει ?Νομιζω ειναι πολυ κατατοπιστικες
Παράθεση από: fotis3d στις Σεπτέμβριος 01, 2009, 02:33:46 μμτου νεκταριου τις οδηγιες για να τα βαλεις μονος σου τις εχεις δει ?Νομιζω ειναι πολυ κατατοπιστικεςhttp://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=7802.0 Ξεκίνα κάνε και κάτι μόνος σου....
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού