0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παίδες... μήπως μιλάμε για το κλασσικό φαινόμενο να κοσκινίζει το τιμόνι όταν αφήνεις και τα δύο χέρια σε ταχύτητες από 60 ως 75 χαω;αν είναι έτσι, μάλλον δεν γίνεται κάτι
/quote]Είναι καθαρά θέμα ελαστικού ή ζυγοστάθμισης. Και στο δικό μου όταν άλλαξα λάστιχα και το πήγα για δοκιμή είχε κοσκίνισμα στο τιμόνι. Το πήγα πίσω και ήταν στραβό το λάστιχο, που σημαίνει ότι δεν διορθώνει μετά από κάποια χιλιόμετρα όπως αναφέρεται παραπάνω. Επίσης δεν είναι κλασσικό φαινόμενο το κοσκίνισμα του τιμονιού. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα αυτό το πρόβλημα με τα μαμίσια λάστχα όταν το είχα καινούριο.
δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου, θα πας στο λαστιχά και θα του πεις να στο αλλάξει
παιδια τελικα εκανα ζυγοζταθμιση και ο μαγκας εκει μου αναποδογυρισε και το μπροστινο λαστιχο.πολυ καλυτερα πλεον τα πραγματα.πριν το τρεμουλο ξεκινουσε απο τα 60 και ετρεμε μεχρι τα 110.τωρα ελλατωθηκε κατα παρα παρα πολυ.ξεκιναει απο 55 περιπου και σταματαει στα 70.τα λαστιχα κατασκευαστικα ηταν ενταξει.βασικα ο γαμπρος μου εχει λαστιχα οποτε τον πιστευω!!!!ολα καλα λοιπον!!!καλο χειμωνα να εχουμε!!!
αυτα θελουν δυναμοκλειδο, αλλιως κανεις χειροτερη ζημια.... ιδιως στη περιπτωση του φιλου που οπως φαινεται δεν εχει πολλες γνωσεις.
ειναι στραβοχημενα τα λαστιχα και δεν φαινονται!
Παράθεση από: LaNeK στις Οκτώβριος 07, 2009, 11:34:33 πμπαίδες... μήπως μιλάμε για το κλασσικό φαινόμενο να κοσκινίζει το τιμόνι όταν αφήνεις και τα δύο χέρια σε ταχύτητες από 60 ως 75 χαω;αν είναι έτσι, μάλλον δεν γίνεται κάτιΚλασσικότατα!!!!!!!!!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού