• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
  • Αποστολέας Θέμα: κοσκινισμα τιμονιου  (Αναγνώστηκε 8420 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagg(h)ellas

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 0
    • Φύλο: Άντρας
    Απ: κοσκινισμα τιμονιου
    « Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 08:45:58 πμ »
  • Publish
  • παίδες... μήπως μιλάμε για το κλασσικό φαινόμενο να κοσκινίζει το τιμόνι όταν αφήνεις και τα δύο χέρια σε ταχύτητες από 60 ως 75 χαω;

αν είναι έτσι, μάλλον δεν γίνεται κάτι
    Είναι καθαρά θέμα ελαστικού ή ζυγοστάθμισης. Και στο δικό μου όταν άλλαξα λάστιχα και το πήγα για δοκιμή είχε κοσκίνισμα στο τιμόνι. Το πήγα πίσω και ήταν στραβό το λάστιχο, που σημαίνει ότι δεν διορθώνει μετά από κάποια χιλιόμετρα όπως αναφέρεται παραπάνω.
    Επίσης δεν είναι κλασσικό φαινόμενο το κοσκίνισμα του τιμονιού. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα αυτό το πρόβλημα με τα μαμίσια λάστχα όταν το είχα καινούριο.

Αποσυνδεδεμένος chris79

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Αν δεν σε νοιάζει πού είσαι, τότε δεν έχεις χαθεί.
    « Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 09, 2009, 04:15:37 μμ »
  • Publish
  • /quote]
    Είναι καθαρά θέμα ελαστικού ή ζυγοστάθμισης. Και στο δικό μου όταν άλλαξα λάστιχα και το πήγα για δοκιμή είχε κοσκίνισμα στο τιμόνι. Το πήγα πίσω και ήταν στραβό το λάστιχο, που σημαίνει ότι δεν διορθώνει μετά από κάποια χιλιόμετρα όπως αναφέρεται παραπάνω.
    Επίσης δεν είναι κλασσικό φαινόμενο το κοσκίνισμα του τιμονιού. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα αυτό το πρόβλημα με τα μαμίσια λάστχα όταν το είχα καινούριο.
    +1000 ακριβώς το ίδιο έπαθα,αλλαξα το μπροστινό και όλα όπως πριν.. ;) ;)

Η ζωή δεν έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα τρέχεις αλλά με το πόσο γρήγορα σηκώνεσαι όταν πέφτεις..

Αποσυνδεδεμένος delos

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 13, 2009, 06:17:10 μμ »
  • Publish
  • ευχαριστω παιδες για τις συμβουλες σας. βασικα το πρωτο που λεω να κανω ειναι να σφιξω την αναρτηση.αν συνεχισει θα κανω ξανα ζυγοσταθμιση και αν δεν γινει παλι τιποτα θα κλαψω τα 300 που εδωσα για τα λαστιχα
    παντως σαν λαστιχο φαινεται πολυ καλο. θα επανελθω για ενημερωση μολις συμπληρωσω 1500χιλ και δω πως περπατανε!

Αποσυνδεδεμένος r900

• Φίλος του Forum
    • **
    « Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 13, 2009, 07:38:36 μμ »
  • Publish
  • δεν φαινεται με το ματι! ;D ;D ;D
    οσο κι αν χτιζουν φυλακες και ο κλοιος στενευει,ο νους μας ειναι αληταριο παντα θα δραπετευει!

Αποσυνδεδεμένος LaNeK

• Total likes: 1
    « Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 14, 2009, 11:09:21 πμ »
  • Publish
  • δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου, θα πας στο λαστιχά και θα του πεις να στο αλλάξει
    (p)hear the back side of the (p)horse

Αποσυνδεδεμένος chris79

• Αν δεν σε νοιάζει πού είσαι, τότε δεν έχεις χαθεί.
    « Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 14, 2009, 04:22:06 μμ »
  • Publish
  • δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου, θα πας στο λαστιχά και θα του πεις να στο αλλάξει
    εννοείται,φράγκο δεν θα του δ'ωσεις,θα στα αλλάξει,είναι υποχρεωμένος.

Η ζωή δεν έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα τρέχεις αλλά με το πόσο γρήγορα σηκώνεσαι όταν πέφτεις..

Αποσυνδεδεμένος delos

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 11:50:03 πμ »
  • Publish
  • παιδια τελικα εκανα ζυγοζταθμιση και ο μαγκας εκει μου αναποδογυρισε και το μπροστινο λαστιχο.πολυ καλυτερα πλεον τα πραγματα.
    πριν το τρεμουλο ξεκινουσε απο τα 60 και ετρεμε μεχρι τα 110.τωρα ελλατωθηκε κατα παρα παρα πολυ.ξεκιναει απο 55 περιπου και σταματαει στα 70.
    τα λαστιχα κατασκευαστικα ηταν ενταξει.βασικα ο γαμπρος μου εχει λαστιχα οποτε τον πιστευω!!!!
    ολα καλα λοιπον!!!καλο χειμωνα να εχουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος jtb

• Φίλος του Forum
    • **
    « Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 05:48:01 μμ »
  • Publish
  • παιδια τελικα εκανα ζυγοζταθμιση και ο μαγκας εκει μου αναποδογυρισε και το μπροστινο λαστιχο.πολυ καλυτερα πλεον τα πραγματα.
    πριν το τρεμουλο ξεκινουσε απο τα 60 και ετρεμε μεχρι τα 110.τωρα ελλατωθηκε κατα παρα παρα πολυ.ξεκιναει απο 55 περιπου και σταματαει στα 70.
    τα λαστιχα κατασκευαστικα ηταν ενταξει.βασικα ο γαμπρος μου εχει λαστιχα οποτε τον πιστευω!!!!
    ολα καλα λοιπον!!!καλο χειμωνα να εχουμε!!!
    τι εννοεις σου αναποδογυρισε το μπροστινο? ειχε βαλει λαθος το rotation? κοιτα βασικα το τιμονι δεν πρεπει να σου τρεμει καθολου. ψαξε να βρεις τι φταιει......
    Hasta la Victoria Siempre

gmitsiakis

• Επισκέπτης
    « Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 06:54:24 μμ »
  • Publish
  • δες λιγο μια βιδα που ειναι στο κατω καλαμι (δεν θυμαμαι ποιο) και σφιξτην αν ειναι χαλαρη. ειναι βιλα αλλεν. μετα κοιτα και τις υπολοιπες στον σταυρο εκει που πιανουν τα καλαμια και στην τιμονοπλακα.

Αποσυνδεδεμένος pitcoupe

• Total likes: 1
    • Καβάλα ... στο TDM μου!
      • η ιστοσελίδα μου
    « Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 07:14:43 μμ »
  • Publish
  • αυτα θελουν δυναμοκλειδο, αλλιως κανεις χειροτερη ζημια.... ιδιως στη περιπτωση του φιλου που οπως φαινεται δεν εχει πολλες γνωσεις.

gmitsiakis

• Επισκέπτης
    « Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 07:17:19 μμ »
  • Publish
  • αυτα θελουν δυναμοκλειδο, αλλιως κανεις χειροτερη ζημια.... ιδιως στη περιπτωση του φιλου που οπως φαινεται δεν εχει πολλες γνωσεις.

ας παει να τα ελεγξει τοτε σε ενα συνεργειο να τελειωνει σιγα σιγα. το κοσκινισμα δικαιολογειται μετα τα 150 χλμ λογω αερα και κραδασμων! τοσο νωρις κατι αλλο παιζει. δες αν εχεις χαμηλωσει καλαμια μηπως εχει μπει πιο χαμηλα κανενα καλαμι.

Αποσυνδεδεμένος r900

• Φίλος του Forum
    • **
    « Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 08:07:17 μμ »
  • Publish
  • που το καταλαβε οτι τα λαστιχα ειναι ενταξει κατασκευαστικα?σορρυ κιολας αλλα αυτα που σου λεει ειναι μαλ@κιες!
    πες του να σου βαλει αλλο ενα λαστιχο μπροστινο καινουριο και αν σου κανει το παραμικρο εγω τα κοβω απο τη ριζα!
    αυτο το πραγμα το επαθα ακριβως και εγω σε αυτα τα χιλ που λες και εσυ 55 75,οτι και να το καναμε το λαστιχο παλι ετρεμε,
    ειναι στραβοχημενα τα λαστιχα και δεν φαινονται!
    οσο κι αν χτιζουν φυλακες και ο κλοιος στενευει,ο νους μας ειναι αληταριο παντα θα δραπετευει!

gmitsiakis

• Επισκέπτης
    « Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 31, 2009, 08:27:00 μμ »
  • Publish
  • ειναι στραβοχημενα τα λαστιχα και δεν φαινονται!
    προστυχε !!!!!

Αποσυνδεδεμένος vortex

« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 28, 2010, 12:59:41 πμ »
  • Publish
  • Εχω και γω ενα θεμα με το κοσκινισμα αλλα δε νομιζω να'ναι θεμα ελαστικων.
    Το μηχανακι ηταν καινουργιο κουτα και κοσκινιζε πολυ εντονα οταν ειχα τις μπαγκαζιερες επανω (2 πλαινες, 1 πισω). Ειναι φυσιολογικο να πηγαινει το τιμονι περα δωθε τοσο πολυ οταν το αφηνω με 30-40km ? Μου εκανε εντυπωση ..και οι μπαγκαζιερες δεν ειχαν και πολλα κιλα ..πιο βαρυ θα ηταν πισω με δικαβαλο.

Αποσυνδεδεμένος manneo

« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 28, 2010, 01:48:20 πμ »
  • Publish
  • παίδες... μήπως μιλάμε για το κλασσικό φαινόμενο να κοσκινίζει το τιμόνι όταν αφήνεις και τα δύο χέρια σε ταχύτητες από 60 ως 75 χαω;

αν είναι έτσι, μάλλον δεν γίνεται κάτι

Κλασσικότατα!!!!!!!!!

Εγω θελω να αλλαξω λαστιχα και σκεφτομουν να βαλω τα dunlop,αλλα με αυτα που διαβαζω δεν θα το κανω Τωρα εχω  τα 021 και μετα απο 20.000χλμ που εχουν και ειναι λιωμενα στη κιριολεξια κοσκινισμα τιμονιου δεν εχω πουθενα οταν αφησω τα χερια απο το τιμονι

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria