0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιζα οτι μέχρι τώρα μόνο 2 tdm απο τα δικά μας ήθελαν flaps για να μην απογειωθούν (τώρα η μία έχει flaps zx12 του ιπτάμενου ΗΖ) αλλά βλέπω οτι αρχίζουμε να γινόμαστε πολλοί Για να δούμε για να δούμε......
Παράθεση από: ARHS στις Νοέμβριος 13, 2007, 01:18:30 μμΝόμιζα οτι μέχρι τώρα μόνο 2 tdm απο τα δικά μας ήθελαν flaps για να μην απογειωθούν (τώρα η μία έχει flaps zx12 του ιπτάμενου ΗΖ) αλλά βλέπω οτι αρχίζουμε να γινόμαστε πολλοί Για να δούμε για να δούμε...... Και το άλλο πιο είναι το δικό σου ;DΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
1. Το να κουβεντιάζεται το θέμα της τελικής δεν είναι απαραίτητα κακό.(Κάποιες φορές μάλιστα κάνει πολύ καλό, αφού πεθαίνεις στα γέλια..)
2. Υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι που πραγματικά εμπιστεύονται σε ακρίβεια το κοντέρ ?!!
3. Σε κατηφόρα στην εθνική , με ευνοϊκό άνεμο και χωρίς φόρτωμα , το clio 1200 cc έδειξε 190+ ....Να πάω βούτα?
4. Το θέμα "βελτίωσης" είναι επιλογή, αλλά προσωπικά , από ένα σημείο και μετά το θεωρώ απλά.... κόλλημα (μην πω βλακεία) , γιατί με τα λεφτά που θα έχεις δώσει, θα είχες φτάσει τον στόχο (ή την μοτοσυκλέτα) που προσπαθείς να "προλάβεις"...
Καλά όλα αυτά αλλά σας έχω μια ερώτηση..... Γιατί πείρατε TDM αν σας ενδιαφέρει τόσο η τελική? Πάρτε ενα R1 ένα GSXR κτλ κτλ. Και μην βγεί κανείς να μου πεί ότι αισθάνεται ασφαλής με το TDM στα τόσα χιλιόμετρα 230 + γιατί δεν σας πιστεύω.Xepap
οχι βέβαια!!!! Το δικό μου δεν είναι μαυρούλι, δεν έχει ακράπες και το πιο βασικό δεν έχει ξανθουμαλλούσα συνεπιβάτη
........... εγω δεν ανεφερα ακομα τελικη , ειπα το παρακατω οσο περιεργο και αν φαινεται!233χλμ με ολα μαμα προς το παρον με 2 ατομα και αντιθετο αερα! ενα ΚΝ φιλτρο αερα εχω βαλει μονο!
Παράθεση από: jskf16 στις Νοέμβριος 13, 2007, 01:34:30 μμ........... εγω δεν ανεφερα ακομα τελικη , ειπα το παρακατω οσο περιεργο και αν φαινεται!233χλμ με ολα μαμα προς το παρον με 2 ατομα και αντιθετο αερα! ενα ΚΝ φιλτρο αερα εχω βαλει μονο!A ρε John! Δεν παίζεσαι!Από την ταχύτητα (βλ.τελική ) που βάζεις τα ποστ ξέχασες ότι έχεις πει από την αρχή! Ηλία, αν έχουμε δεχτεί ΟΛΟΙ πως το κοντέρ κλέβει και ΔΕΝ το εμπιστευόμαστε, τότε δεν βλέπω και μεγάλη αξία της συζήτησης, εκτός και μιλάμε ...ακαδημαϊκά ,έτσι για να δουλευόμαστε μεταξύ μας και λίγο, να γελάσουμε... Δεν είπα πως δεν πιστεύω αυτά που γράφει ο καθείς (αν και το 240+ κάπως μου έρχεται)..Απλά γελάω όταν σκέφτομαι πως κάποιος μπορεί και να το πιστεύει και να μπαίνει σε διαδικασία "θα σε πατήσω ρε , τι hayabusa και βλακείες... "Ενημερωτικά εγώ το μεγαλύτερο που θυμάμαι να έχω δει είναι 226... Άρη , κάνεις λάθος.Δεν διαφωνούμε.Είπαμε πως είναι θέμα προσωπικής επιλογής (βλ.μεράκι).Το καταλαβαίνω.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι ταυτόχρονα και "ανούσιο" κόλλημα , όταν μάλιστα γίνεται υπερβολικά πολυέξοδο.Εκτός και έχεις κερδίσει το τζόκερ, και δεν έχεις με τι να παίξεις... Τότε οκ..
δε καλαβα αλλα δε πειραζει ............
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού