• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.

• Αποστολέας Θέμα: καταγγελία καταστήματος.  (Αναγνώστηκε 4847 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dirty Harry

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 1
    • Φύλο: Άντρας
    καταγγελία καταστήματος.
    « στις: Νοέμβριος 15, 2007, 02:45:00 μμ »
  • Publish
  • Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου όσο μπορώ και να σας γράψω αυτό το κείμενο.

Ο λόγος θέλω να καταγγείλω το κατάστημα βουλκανιζατέρ Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου. Είναι άσχετοι. >:(

Στα μέσα Αυγούστου σε ένα ταξίδι που είχα με τον Χλαπακόσαυρο, τρύπησε μπρόκα το πίσω μου λάστιχο και το επισκευάσαμε πρόχειρα με ένα κορδόνι.
    Υστερα, Αυγουστο μήνα όταν τα πάντα ήταν κλειστά πήγα στο εν λόγω κατάστημα για να κάνω εσωτερικό. Εσωτερικό? Τι ΄ν΄αυτό μου λέγαν. Υστερα φάνηκε ένας ηλίθιος που φάνηκε ότι ξέρει και αφού επέμενε ότι δεν χρειάζεται προθυμοποιήθηκε να μου το κάνει.
    Υστερα απο λίγο φαίνεται ο ηλίθιος, έτοιμο μου λέει το φοράω και φεύγω.

(Αλλος ένας λόγος του πόσο άσχετοι και ανίδεοι είναι, τους λέω σφίξτε μου ένα κλικ την προφόρτιση και μου λέει τι΄ν΄τούτο. Τελικά πήρα εργαλεία και το έκανα μόνος μου).

Πριν απο λίγο καιρό παρατηρήθηκε μια ψιλή τρυπούλα στο πίσω μου ελαστικό, με αποτέλεσμα να χάνει 1-2 bar κάθε 2 μέρες.
    Πήγα στην μοτορόδα σήμερα να το δούμε και όταν ανοίξαμε τον τροχό μείνα με αναυδοί.

Ο τύπος ο προηγούμενος, η 3ης Σεπτεμβρίου, στην προσπάθεια να κάνει εσωτερικό είχε παρατρίψει το λάστιχο και φαινόταν τα λινά.  :o
    Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μόνο κορδόνι μου λέει ο Μοτορόδας και σύντομα πέταμα το λάστιχο.
    Ναι καλά το καταλάβατε, είχε ξανατρυπήσει η ίδια τρύπα και ο Μοτορόδας δεν μπορούσε να το επισκευάσει γιατί ο προηγούμενος τα είχε παρατρίψει τα λινά.

Τι να κάνω, των οματιών μου και φευγω. Σκέφτομαι όμως πως πρέπει να πετάξω τα λάστιχα μου με 5.000χλμ επιδή ο προηγούμενος τύπος ήταν μαλάκας. Γι αυτό φίλοι μου μην εμπιστεύεστε κανέναν παρά αυτούς που ξέρουν για την μηχανή σας και που ήδη γνωρίζετε και ξεχάστε δηλώσεις τύπου μου είπαν και μου σηστήσανε.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος.

Καλό θα ήταν να επανέλθει η κατηγορία η καλοί και οι κακοί και όλοι να βλέπουν το εν λόγω ποστ.

Εχει κανείς να με δανείσει ένα ζευγάρι metzeler? αυτά τα είπα και ξεθύμανα. >:( :'(

Αποσυνδεδεμένος jskf16

Απ: καταγγελία καταστήματος.
    « Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 02:49:58 μμ »
  • Publish
  • και εγω επειδη δε μπορω να συγκρατηθω θα μεταφερθει το ποστ θα κλειδωθει
    για να δω τι θα γινει?
    αν το εβαζα εγω ξερω τι θα γινοτανε!

http://tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=794.0

Αποσυνδεδεμένος KTiNoS

• Total likes: 14
    • Εδώ Tanglangla!
    « Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:00:56 μμ »
  • Publish
  • Δες τη θετική πλευρά ρε Χάρη …αφού δε κλάταρε με πολλά να σε μαζεύουνε πάλι καλά να λες !
    Έτσι κι αλλιώς ποτέ δε το γούσταρες το λάστιχο αυτό !
    Πάνε στο Νίκολη και βάλε ότι γουστάρεις !
     ;D
    « Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 15, 2007, 03:16:49 μμ από KTiNoS »

Αποσυνδεδεμένος Portishead

• Total likes: 0
    « Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:11:49 μμ »
  • Publish
  • Σαυτους τους καραγκιοζηδες την έχω πατήσει κιεγώ.
    Πριν μερικα χρονια....καλοκαιράκι....και πριν φυγουμε διακοπες με την μηχανη
    σκεφτηκα να αλλαξω λάστιχα....κλειστός ο δικος μου λαστιχάς ...αυγουστιάτικα....ε λεω κιεγω σιγα την διαφορα
    Οτι εχει το ενα μαγαζι θα εχει και το άλλο.
    Τελικα μου βάλανε κάποια παμπάλαια Metzeler τα οποία σαν διασταση ήταν σωστά μεν....
    αλλα αποτι εψαξα μετα στο site της Metzeler που βγαίνουν οι εγκρίσεις ελαστικών για κάθε μοτοσυκλέτα,
    ειδα οτι δεν κάνανε για TDM.
    To μηχανακι στις στροφές....εγερνε μεχρι ενα σημείο...και μετα εκανε αποτομα ενα σκαλοπατι αλλες 10 μοιρες...
    τρομακτικό μιλάμε.

There is no Replacement for Displacement
    God made the people...Samuel Colt made them even !

Αποσυνδεδεμένος Hook

• ΠΡΩΗΝ
    « Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:14:28 μμ »
  • Publish
  • Χαρούλη θυμάσαι που σου είχα πει για το πίσω???
    Τώρα εμπρός μαρσ για μετζ ζ6...
    ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ...
    Θέλω πάλι.........

Αποσυνδεδεμένος Isaac

« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:19:26 μμ »
  • Publish
  • Τί ανεύθυνος κόσμος υπάρχει ρε παιδιά;  ???

ένα ακόμα καλό παλληκάρι έχει ένα βουλανιζατέρ μόνο για μηχανές, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης από το ρεύμα της Αθήνας πρός Γλυφάδα, μετά το φανάρι του σινεμά Ατλαντίς στα 100 μέτρα δεξιά. Λέγεται Στέφανος Ααρόν (δεν είναι Εβραίος  :D) και έχει καλές τιμές, "φρέσκα λάστιχα" και είναι και πολύ καλό παιδί. Μου έδωσε τα Metzeler M1 330 e με την τοποθέτηση.

"Θέλω μόνιμες διακοπές"

« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:20:08 μμ »
  • Publish
  • Σαυτους τους καραγκιοζηδες την έχω πατήσει κιεγώ.

Αυτός εδώ είναι ένας πολύ καλός λόγος και πρέπει να επανέλθει η κατηγορία "καλοί κακοί" να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να προειδοποιήσουμε τον κόσμο.

Tidime, Anezos. Eπιληφθείτε του θέματος.

Αποσυνδεδεμένος niknik

• Υποχθόνιο
    • Μέλος της Λέσχης
    • *
    • Total likes: 7
    • Tempus edax rerum
    « Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:33:54 μμ »
  • Publish
  • Ελα ρε χάρη μην κάνεις έτσι..
    Μπες σε φόρουμ με ΙΧ και γράψε εκεί την εμπειρία σου

Αποσυνδεδεμένος TiDiMe

• Γεροντόσαυρος και
    • Administrator
    • Total likes: 15
      • http://www.mtzortzakis.gr
    « Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:35:38 μμ »
  • Publish
  • και εγω επειδη δε μπορω να συγκρατηθω θα μεταφερθει το ποστ θα κλειδωθει
    για να δω τι θα γινει?
    αν το εβαζα εγω ξερω τι θα γινοτανε!

http://tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=794.0

Πραγματικά είσαι σαν την γεροντοκόρη ρε παιδάκι μου.... περιμένεις συνέχεια στην γωνία να παραπονεθείς. Τι όρεξη είναι αυτή που έχεις.Γιατί νομίζεις ότι έχεις κάποια διαφορετική αντιμετώπιση από τους άλλους ? ?
    Ούτε θα μεταφερθεί , ούτε θα κλειδωθεί. Ούτε για το πόστ που αναφέρεις έγινε κάτι τέτοιο. Για αυτά τα πόστ που έγινε αυτό υπήρχε λόγος που το έκαναν και μάλιστα αναφέρθηκε όπου χρειάστηκε. Αν εσύ δεν το δέχεσαι δεν μπορει η λέσχη να κάνει τίποτα.
    Επίσης να επαναλάβω ότι για να δημιουργηθεί μιά κατηγορία με τους "κακούς" , είναι δεοντολογικό να συμπεριλαμβάνει και μιά απάντηση δική τους. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ούτε την διάθεση , ούτε την ώρα να το κάνω. Αν προσφέρεσε εσύ την δημιουργούμε και ερχεσαι εσυ σε επαφή για τις απαντήσεις , τι λές ? ? ? , την κάνουμε αυτή την πρόταση στο Δ.Σ. ? ? ?
    Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία. Είσαι πολυγραφότατος, τακτικός συγγραφέας και σε πολλά θέματα. Αντιμετωπίζεσαι σχεδόν όπως και τα μέλη της λέσχης. Γιατί μου παραπονιέσαι ? ? ?
    Θα μου την λύσεις την απορία την Ανοιξη που θα έρθουμε........τέλος

Υ.Γ. Να σημειώσεις πάντως ότι εγώ είμαι εναντίον των κλειδωμάτων και των διαγραφών καθώς ο καθε ένας κρίνεται από τα γραπτά του τα οποία και μένουν (scripta manent).

Υ.Γ. 2 O TiDiMe και ο Anezos επιλαμβάνονται μόνο μετά από ανάλογη διαταγή του Δ.Σ. Διατελούμαι ως απλά και σεπτά μέλη της λέσχης κάτω από την σκέπη του πολυχρονεμένου μας (χρόνια να μας κόβει και μέρες να του δίνει ο θεός) Προέδρου και σοφού συμβουλίου που διατελεί ως Δ.Σ. .... Αμήν....
    Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάρτε τα βουνά.....ΤΩΡΑ....

Αποσυνδεδεμένος jskf16

« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:49:00 μμ »
  • Publish
  • Σιγα μη κατσω την Ανοιξη να συζηταω λαλακιες τοτε θα χουμε αλλα λεμε....

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• Τα βίντεο μου !
    « Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:55:48 μμ »
  • Publish
  • Παντως για τον συγκεκριμενο να πω και εγω οτι ειναι ενα Βουλκανιζατερ το οποιο ειναι ανοιχτο 24ωρες το 24ωρο, 7 ημερες την εβδομαδα και 365 μερες το χρονο....
    το προσωπικο του ειναι μονο για να βαζει κορδονια στα λαστιχα (αμα μεινεις 3 το βραδυ πχ καπου εκει γυρω !!) ή να σου αλλαζει λαστιχα σε αυτοκινητο που τουλαχιστον ειναι 5 μπουλονια και ΔΕΝ εχει να βγαζει ροδες !!

κακως πηγες !

"Life is not about waiting for the storms to pass...it's about learning how to dance in the rain."

Αποσυνδεδεμένος Radburne

• Διοργάνωση Πανελλήνιας
    • *
    • Total likes: 3
    • Ακολούθησε το φως μου
      • TadiHost - Make your site with style
    « Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 03:57:23 μμ »
  • Publish
  • SPAM continued........

Υ.Γ. 2 O TiDiMe και ο Anezos επιλαμβάνονται μόνο μετά από ανάλογη διαταγή του Δ.Σ. Διατελούμαι ως απλά και σεπτά μέλη της λέσχης κάτω από την σκέπη του πολυχρονεμένου μας (χρόνια να μας κόβει και μέρες να του δίνει ο θεός) Προέδρου και σοφού συμβουλίου που διατελεί ως Δ.Σ. .... Αμήν....

Στη μάνα σου το είπες ? ? ?
    χαχαχαχαχαχαχαχα

Ασε τα πολλά πολλά σήμερα, πάρε το κορίτσι σου (που δεν κατεβαίνει από τη σέλα..... μμμμμ) και ελάτε Χαλκίδα, να πιούμε κανα τσιπουράκι επετειακό  ;)

END SPAM
    Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε . . .

« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 05:42:30 μμ »
  • Publish
  • Επίσης να επαναλάβω ότι για να δημιουργηθεί μιά κατηγορία με τους "κακούς" , είναι δεοντολογικό να συμπεριλαμβάνει και μιά απάντηση δική τους. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ούτε την διάθεση , ούτε την ώρα να το κάνω. Αν προσφέρεσε εσύ την δημιουργούμε και ερχεσαι εσυ σε επαφή

δεν καταλαβαίνω ότι γιατί να μην κάνουμε μια κατηγορία με τους κακούς και γιατί πρέπει να έχουμε την γνώμη τους. Ο καθένας προσωπική γνώμη λέει και εμπιστοσύνη θα πρέπει να έχουμε ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια. Ξέρουμε΄τι θα πούνε οι μαγαζάτορες αν γράψουνε, ότι δεν έγινε ακριβώς έτσι και δεν είναι όπως τα λέει ο "μυνητής".
    Ούτε πιστεύω ότι εδώ θα μπεί κάποιος να δησφημίση ή να διαφημίση κάποιον γιατί λίγο πολύ γνωριζόμαστε και τα γραπτά τα καταλαβαίνουμε πότε είναι "φτιαχτά".
    Αντιθέτως πιστευω ότι αυτή η κατηγορία θα σώσει πολλούς ανθρώπους που πχ. θα θέλουν να κάνουν εσωτερικό μπάλωμα τον Αυγουστο και θα τους πεί να περιμένουν ώς τον Σεπτέμβριο
    ή θα σκεφτούν να αγοράσουν BMW 1200LT και θυμούμενοι την Γιαγιά Αρκούδα θα το ξανασκεφτούν.
    Μάλιστα εφόσον είναι έτσι, τα πράγματα θα το δηλώσω ο ίδιος στην ΓΣ να ψηφιστεί αυτή η κατηγορία αλλά ούτε πάλι περιμένω φώς, αφού οι γνωστοί 2-3 μόνο θα μιλάνε αποκλειστικά και προσωπικά και οι λοιποί αν έχουν όρεξη για χαβαλέ θα συμετάσχουν ή αν έχουν κάποιες απόψεις θέματα θα σιωπούν.

ουουουου μεγάλο θέμα και θα έπρεπε ίσως να μεταφερθεί!

Εμένα με απασχολεί μόνο ότι με αυτό το ποστ θα μπορεί να σώσω μερικούς και να μην την πατήσουν έτσι όπως εγώ, διαβάζοντας το και κάπου εκεί συγκλίνω με τις γενικές αρχές της λέσχης "να σώσουμε μια ζωή ενός συνάδελφου μοτοσυκλετιστή" ή ενός συνάδελφου ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ μοτοσιλετιστή όπως το λέω εγω.

. -

D.H

Αποσυνδεδεμένος jskf16

« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 06:19:32 μμ »
  • Publish
  • η λυση ειναι ποιο απλη και το εχω ξανα πει!
    <<στο καλοι και κακοι , ας πουμε οτι εχετε δικιο με τους κακους! τι μας εμποδιζει τοτε να γραφουμε καπου για τους καλους τοτε , εκει που πηγαμε και μειναμε ευχαριστημενοι! ή θα θεωρηθει διαφημιση? δε νομιζω!
    Ισα ισα πιστευω που τοτε οι <<κακοι>> θα ακολουθησουν τους καλους! αν καταλαβαινετε πως το λεω! σκεφτειτε και αυτο το ενδεχομενο>>

http://tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=794.15

Αποσυνδεδεμένος scotty

• Moderator
    • Total likes: 40
    • Ζησε σημερα αυτα που δεν θα μπορεις να ζησειςαυριο
      • http://scottyfjr.wordpress.com/
    « Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 06:30:26 μμ »
  • Publish
  • Χαρη , δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα..
    Συμφωνω με τα γραφομενα του Μηνα , δεν μπορουμε επισημα σαν λεσχη να υιοθετήσουμε μια αποψη είτε καλη ειτε κακη .
    Το "Βημα" αυτο που σου δινεται μπορεις να πεις την αποψη σου ελευθερα και να αναφερεις αυτα που σου συνεβησαν..
    Το να κατηγορούμε "επαγγελματίες" δεν ειναι θεμιτό και ουτε πρέπον , απλως μπορεις να επισημάνεις κατι , καποιους , προς γνωση και συμμόρφωση των υπολοιπων .

« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 15, 2007, 07:00:25 μμ από scotty »

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria