• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.

• Αποστολέας Θέμα: καταγγελία καταστήματος.  (Αναγνώστηκε 4860 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kle500

• Επισκέπτης
    Απ: καταγγελία καταστήματος.
    « Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 06:50:00 μμ »
  • Publish
  • @ tidiyou  :: πώς φαίνονται οι άνθρωποι που έχουν αίσθηση δικαίου. να ήταν έτσι και ο Δικαστικός κλάδος, ωραία δεν θα ήτανε ?????

είμαι και εγώ μέσα στην ενότητα καλοί-κακοί. Το βλέπω και λίγο ιδεολογικά. Δεν διορθώνεται τπτ στην γΕλλάδα χωρίς βούρδουλα......!!!!

Ας πούμε εγώ είχα πάει πρίν λίγο καιρό σε γνωστό μηχανικό του χώρου και ενώ μου είχε υποσχεθεί ότι θα βάλουμε αμορτισερ πίσω μου είπε να το αφήσω για τον Ιανουάριο. δεν είναι για καταγγελία αυτό ας πούμε...!

ψηφίζω ενοτητα για να δίνουμε κόσμο......!!!!

τώρα εσεις φυσικά είσαστε λέσχη οπότε είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. αλλά καπου στις λειτουργίες του forum δεν λέει ότι όσα γράφονται εδω μέσα δεν είναι άποψη του φορα αλλά ιδία άποψη του κάθε συγγραφέα....!!!!

και όσο αφορά στο ιδεολογικό κομμάτι.....!!!!!! ετοιμαστείτε έρχεται.....!

είμαστε όλοι υπέυθυνοι για τα σκατά που υπάρχουν στον κόσμο . και δεν χρειάζεται ν απάμε στην Αφρική και στο Ιράκ και στις διάφορες δυστηχίες ανα τον πλανήτη, αλλά στην διπλανή μας πόρτα όπου ( όχι δεν υπάρχει αυτή η θεογκόμενα που παίζει στις τ***ες ) υπάρχει ένας καλός επαγγελματίας που αγαπούσε την δουλειά του αλλά επειδή άνοιξε ο καραγκιόζης που εξαπάτησε κόσμο, και υποσχέθηκε και δεν έπραξε, και που έκλεψε και που χιλια άλλα τον έκλεισε και τον άφησε να πεινάει......

Δεν είναι κρίμα ό ένας να μήν σταυρώνεται και ό άλλος να μήν ανυψώνεται ?

και όσο αφορά αυτούς τους καραγκιόζηδες που λέει ο χάρης ακούστε σκηνικό.....

ήμουνα μικρός ( γύρω στο 1.30μ ) και είχα μια jawa και κυκλοφορούσα και ντουμάνιαζα τον κόσμο. Ένα βράδυ λοιπόν είχα πάει Αναφιότικα να κοιμηθώ σε ένα σπίτι.

Το πρωί της Κυριακής που σηκώθηκα πήγα να φύγω και μετά απο 10 μέτρα καταλαβαίνω λάστιχο. Γυρνάω στο φιλικό το σπίτι και βλέπω κάτω ΑΠΕΙΡΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΡΦΑΚΙΑ σε μία διάμετρο τουλάχιστον 100μ....!!!!

μαντέψτε το μοναδικό βουλκανιζατέρ το οποίο ήταν ανοιχτό σε όλην την αθήνα εκείνη την ημέρα ποιο ήταν .......!!!!!

αυτά για σήμερα. άντε να σχεδιασουμε γιατί έχουμε ραντεβού με δικηγόρο αυριο και αν δεν του αρεσουν τα σχέδια θα μας βάλει φυλακή....

Αποσυνδεδεμένος Matzore

• Ιπτάμενος
    • Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 0
    • Φύλο: Άντρας
    « Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 15, 2007, 07:34:11 μμ »
  • Publish

• Το forum δεν μπορεί να υιοθετεί καταγγελίες έτσι στον αέρα, και μάλιστα να έχει και συγκεκριμένο κομμάτι με τίτλο π.χ. "οι καλοί και οι κακοί" , για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων αρκετοί από αυτούς που λέει και ο Μηνάς παραπάνω.

Μπορεί όμως ο καθένας ελεύθερα να αναφέρει ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ενημερώνοντας και τους υπόλοιπους, με ένα του ποστ.
    Δεν χρειάζονται πολλά φρου φρου  και αρώματα, και πηχυαίοι τίτλοι.
    Τα ποστ κάνουν την δουλειά τους,μην αμφιβάλλετε.
    Την έκαναν καλά τα τελευταία χρόνια ενημερώνοντας τόσους και τόσους αναβάτες, και πριν από αυτά η από στόμα σε στόμα ενημέρωση είχε ακόμα περισσότερη δύναμη.

Αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία, θα την κάνει (και καλά θα κάνει) με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα, και όχι μέσω forum.
    Από εκεί και πέρα, είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει , καθώς και οι αναγνώστες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Στο κάτω κάτω , τα έχουμε ξαναπεί.
    Το forum δεν είναι ο πυρήνας της ζωής και ενημέρωσής μας.
    Είναι απλά ένα εργαλείο με οδηγίες χρήσης.

Όσο για κάτι "εφιάλτες" με σβησίματα , μεταφορές , κ.λ.π. , βαρέθηκα ...

8)
    Only motorcycle riders (+ skydivers) understand why a dog sticks his head out of the window while your driving...

Αποσυνδεδεμένος giannis(vion)

« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 03:07:51 πμ »
  • Publish
  • και να μην υπάρχουν οι  ""κακοί "" σκέψου ότι εγώ είμαι άσχετος η ακόμα και βαλτός δεν σε ξερώ δεν με ξέρεις και ωμός σε κατευθύνω κάπου .κάθε μέρα έχει 2 ,3,4,5,6.... και εγώ δεν ξερώ πόσες εγγραφές .
    π.χ. φανταστείτε αν μόλις είχαν φτιάξει το εσωτερικό και με μια καλή εξυπηρέτηση γράφαμε καλά λόγια και μετά από κανα μηνά πέταμα το λάστιχο .
    τότε τι γίνετε ?
     ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος TiDiMe

• Γεροντόσαυρος και
    • Administrator
    • Total likes: 15
      • http://www.mtzortzakis.gr
    « Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 09:12:23 πμ »
  • Publish
  • Απλά να θυμίσω ότι παλαιότερα, υπήρξε παράπονο από μέλος, ότι λέμε πολλά καλά λόγια για τον Γκούζι και γιατί το κάνουμε αυτό και υπάρχουν και άλλοι μηχανικοί. Και αυτό για κάποιον που μέχρι τώρα οι περισσότεροι μόνο καλά λόγια έχουν πεί.
    Οποτε όπως καταλαβαίνεται ειναι άβυσσος η ψυχή των μελών (και μη) και θα αποφύγω να καταδυθώ σε αυτήν.
    Πάντως και οι καλοί και οι κακοί ακούγονται ανεξαρτήτος χρόνου που έχει γίνει το πόστ, απλά όποιος νεώτερος ρωτήσει σίγουρα θα πάρει απάντηση από κάποιους που θα ξέρουν και θα τον κατευθύνουν σωστά είτε λάστιχα είναι αυτά είτε μηχανικός.
    Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάρτε τα βουνά.....ΤΩΡΑ....

Αποσυνδεδεμένος 2nd_officer

• E ναι λοιπόν, είμαι
    • Total likes: 2
    • ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ -
      • aghios nikolaos
    « Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 09:30:15 πμ »
  • Publish
  • Παράθεση
    Διατελούμαι ως απλά και σεπτά μέλη της λέσχης κάτω από την σκέπη του πολυχρονεμένου μας (χρόνια να μας κόβει και μέρες να του δίνει ο θεός) Προέδρου και σοφού συμβουλίου που διατελεί ως Δ.Σ. .... Αμήν....

:P  :P  :P   ;D  ;D  ;D  :P  :P  :P

Πρόταση: Εσείς που ζείται σε αυτό το ωραίο, καθαρό,ήσυχο και καθόλου μα καθόλου πονηρό χάος της Αθήνας και Θεσσαλονίκης με τα τοοοσσσσσσααααααααα καλά μαγαζία και δυστυχώς με τα μερικά "καλά" παιδάκια τους , πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή η ιδέα της λίστας οι καλοί  "και οι κακοί" για ένα και μόνο λόγο, τη προστασία μας. Αυτοί στο βωμό του χρήματος παίζουν όχι με τις ζωές τους, http://ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!!. Είναι δύσκολο, το ξέρω, να γραφτούν ονόματα και διευθύνσεις αλλά ΠΡΕΠΕΙ.
    Έτσι το forum θα είναι πραγματικά
    Παράθεση
    Είναι απλά ένα εργαλείο με οδηγίες χρήσης.

Καθένας είναι ικανός να κρίνει , καθένας μας πρέπει να ακούει και τις γνώμες των άλλων. Να μην πηγαίνουμε
    "σαν πρόβατα στη σφαγή"

Αποσυνδεδεμένος Dirty Harry

• Total likes: 1
    « Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 10:19:41 πμ »
  • Publish
  • Συμφωνώ, πλέον, με την άποψη της λέσχης να μην δημιουργηθεί η κατηγορία "καλοί κακοί" εξάλου ένα απλό ποστάκι την κάνει την δουλειά του.
    κι όσο γι αυτό που λέει ο Tidime, ένας χρήστης θα ρωτήσει και θα ενημερωθεί και γώ πρίν πάω στο εν λόγω βουλκανιζατέρ είχα ρωτήσει (ο λαλαλας ο Villas και ο Lanek  :D :D :D με είχαν στείλει)
    Το θέμα κακοί καλοί έχει σηζητηθεί παλαιότερα, εγώ την καταγγελία μου με το ποστάκι την έκανα και δεν θα ήθελα να συζητηθεί παραπάνω.
    Τέλος κι άμα θέλετε κάτι ρωτήστε

εξάλου πάντα θα βρίσκεται ο επιτήδειος που θα σας πιάνει τον κώλο ή ο κακός επιχειρηματίας που δεν θα σας τον πιάνει πάλι γιατί δεν θα μπορεί.

Αυτοβελτιωθείτε

και εξηγούμαι, πριν λίγες μέρες και πριν μάθω για την φθορά του ελαστικού, όταν είχα παρατηρήσει την ψιλή τρυπίτσα, πήγα σε ένα βουλκανιζατέρ συνοικιακό, (που παλαιότερα έχω κάνει κορδόνια) αλλά δεν τον άφησα να μου κάνει εσωτερικό. Γι αυτήν την δουλειά πήγα στους εξειδικευμένους του χώρου και ειδικούς στα λάστιχα μοτοσικλέτας, όπου και με ενημέρωσαν για την φθορά του ελαστικού μου.
    Δεν θέλω εδώ να πλέξω το εγκώμιο της Μοτορόδας αλλά θα το κάνω γιατί μπορεί να είναι μεν ακριβό κατάστημα όσον αφορά τις υπηρεσίες του αλλά πρώτον ότι πληρώνεις παίρνεις και δεύτερον στα λάστιχα της μοτό μας που είναι τόσο ευαισθητούλια και τόσο σημαντικά για την σωματική ακεραιότητα μας, είναι ένα κατάστημα όπου εξειδικεύεται, διαθέτουν την γνώση και τα μέσα για να τα συντηρήσουν και επαναφέρουν σε άριστη κατάσταση.

Στώ.

D.H.

Αποσυνδεδεμένος 2nd_officer

• E ναι λοιπόν, είμαι
    • Total likes: 2
    • ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ -
      • aghios nikolaos
    « Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 10:30:00 πμ »
  • Publish
  • Καλά τα λές!!
    Και μήν ξεχνάμε :
    Μερικές φορές
    Παράθεση
    ότι πληρώνεις παίρνεις
    .... και ισχύει!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος phantom1979

• «Του οκταώρου οι πεσόντες ηδονίζονται με τσόντες!»
    « Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 11:54:12 πμ »
  • Publish
  •  τον ξερω αυτον τον τυπο ειχα καταλαβει ποσο βλακας ειναι φαινεται απο την φατσα στην 3η σεπτεμβριου... το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα και αυτο με εξοργιζει...

χειροτερο απο την αμαθεια ειναι η ημιμαθεια!!!

Αποσυνδεδεμένος villasg

• Ένας βλαμένος
      • Χωρα παραδεισος
    « Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 11:58:01 πμ »
  • Publish
  • (ο λαλαλας ο Villas και ο Lanek  :D :D :D με είχαν στείλει)

Εσυ ρωτησες ΠΟΙΟΣ ειναι ανοιχτος βραδυα και Κυριακες .
    Δεν ρωτησες τιποτα αλλο .
    Εμεις φταιμε  τωρα ????

ΚΑι αφου ειδες οτι δεν τραβαγε τι ηθελες το εσωτερικο απο αυτον ????
    " Εάν ο πλανήτης ήταν τράπεζα θα τον είχαν σώσει "

www.thai.gr

Αποσυνδεδεμένος villasg

• Ένας βλαμένος
      • Χωρα παραδεισος
    « Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 11:59:42 πμ »
  • Publish
  • Και να σκεφτεις οτι ο ιδιος εχει απνενατι ακριβως στη γωνια και "εξειδικευμένο " καταστημα για ελαστικα ΜΟΤΟ ........
    " Εάν ο πλανήτης ήταν τράπεζα θα τον είχαν σώσει "

www.thai.gr

« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 12:33:03 μμ »
  • Publish
  • Και να σκεφτεις οτι ο ιδιος εχει απνενατι ακριβως στη γωνια και "εξειδικευμένο " καταστημα για ελαστικα ΜΟΤΟ ........

Ναι, εκεί είχα πάει

για να μην κάνει κανείς το λάθος και πάει.

Αποσυνδεδεμένος averel

• बहु धुम्रपान
    • Total likes: 23
    « Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 02:11:30 μμ »
  • Publish
  • χαχαχα...
    λοιπόόόόόόόν
    εκεί μένουν οι γονείς μου ακριβώς.
    έμεινα και εγώ κάτι χρόνια
    στο "εξειδικευμένο" μαγαζί για μοτό.
    τα ξέρω τα παιδιά προσωπικά, είναι ξηγημένα παιδιά και φίλοι μου και σωστά παιδιά.
    εγώ εκεί έχω βάλει λάστιχα και φτού φτού no problemo.
    Η επιλογή του μέρους για τα λάστιχα έγινε ασχέτως της γνωριμίας μου μαζί τους, ο καλός μου (ναι ρε, αγόρι είναι το γκάζι μου) είναι σημαντικός για μένα και δεν παίζω με δαύτον, άλλο η γνωριμία και άλλο τα λάστιχά του.
    με εκπλήσσει αυτό που λες ρε Χάρη, πραγματικά πέφτω απ' τα σύννεφα.
    Και αν άργησα να απαντήσω είναι διότι έκανα λίγο καιρό να μπώ στο φόρουμ, όχι τίποτα άλλο,
    πραγματικά πέφτω απ' τα σύννεφα, δυσκολεύομαι να το πιστέψω, τα παιδια αυτά που δουλεύουν στις μηχανές είναι τουλάχιστον 12 χρόνια εκεί.  Λες να μην ξέρουν να κάνουν ένα σκάσιμο ελαστικού?
     ??? ??? ??? ??? ??? ???
    Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά.
    Η άλλη μισή είναι η βρωμία.

Η μοτοσυκλέτα μου είναι η γρηγορότερη οριζοντίως

« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 02:19:51 μμ »
  • Publish
  • με εκπλήσσει αυτό που λες ρε Χάρη, πραγματικά πέφτω απ' τα σύννεφα.

Δεν ξέρω, μήπως ήταν σκάντζες αυτοί που ήταν Αυγουστο μήνα.
    Το παιδί που ήταν στο κατάστημα με τις μοτό, ήταν ένας παπόβιος 20χρονος μου το είπε σκάντζα και το είχαν και δούλευε μέρα νύχτα.
    Ο απέναντι, που ήξερε τι σημαίνει εσωτερικό μπάλωμα γιατί το παιδί δεν ήξερε, αλλά έλεγε ότι δεν χρειάζεται και τελικά το πήρε και του μαμησε τα πρέκια δεν ξέρω αν επίσης ήταν σκάντζα ή είναι κανείς μόνιμος

γιατί αν αυτόν λές, άλλαξε μαγαζί σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος Isaac

« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 02:23:28 μμ »
  • Publish
  • έδω ρε παιδιά ο άλλος εγχείριζε τον κοσμάκη χωρίς να'ναι χειρούργος, στον ανεύθυνο λαστιχά κολλάμε... Ελλάδα ένα απέραντο φρενοκομείο.  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

"Θέλω μόνιμες διακοπές"

Αποσυνδεδεμένος Spiros

• Παραλιακός!!
    « Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 16, 2007, 03:56:20 μμ »
  • Publish
  • Isaac +1000

Χάρη για το σκηνικό τι να πω...?? :o :o :o

Τα είπαν οι υπόλοιποι αυτά που έπρεπε.Απλά να μην την ξανα-πατήσει κόσμος εκεί.

Τώρα επειδή και εγώ είχα πει ότι χρειάζεται μια κατηγορία στο φόρουμ "Οι καλοί και οι Κακοί" απλά εξακολουθώ να το πιστεύω.
    Σίγουρα είναι ρίσκο να πούμε καλά λόγια για κάποιον και να πάει κάποιος άλλος και να μην τύχει της ίδιας εξυπηρέτησης ή και το αντίθετο...

Πιστεύω πως ό,τι γράφεται για παράδειγμα και σε αυτό το ποστ εδώ-μπορεί να γραφτεί και σε ένα ξεχωριστό section.Ποια η διαφορά δηλαδή??

Anyway δεν το συνεχίζω απλά γιατί δεν το θεωρώ τόσο ποια θέμα...

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria