0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, αλλά όπου μιλούν τα δολλάρια και το πετρέλαιο όλοι οι εκεί εργαζόμενοι ευρωπαίοι (και οι εδώ) δεν ξέρουν-δεν γνωρίζουν-δεν διαμαρτύρονται. Βέβαια, αν συνέβαινε στη δικιά τους γυναίκαι μπορεί τα πράματα να τα έβλεπαν αλλιώς...
φιλε μου δεν ειμαι στη jeddah ειμαι σε ενα χωριο 350 χιλιομετρα ποιο εξω το yanbu οτι εχουν καλυτερεψη καπως ναι αλλα εδω στο χωριο δεν εχει τιποτα. και το ξερω οτι και εδω υπαρχουν τα παντα αλλα ειναι πολυ βαθια σε κυκλωματα και δεν λεει να ριψοκυνδηνεψεις διοτι σε πετανε απο τι χωρα και χωρια το ξυλο που τρως οποτε δε λεει.............Να σου πω και εγω ενα παραδειγμα ειμαι στο αεροδρομιο στι jeddah να ερθω με αδεια και φοραω ενα σορτσακι μεχρι το γονατο διοτι η ζεστη τρελη περναω τον ελεγχο και με φωναζει ενας μπατσος και μου λεει διαβατηριο του το δινω και μωλις βλεπει το εθνοσημο το γυρναει αναποδα και μου λεει δεν μπορεις να φυγεις και του λεω γιατι μου λεει επειδη φορας σορτσακι αν δεν αλαξεις δεν φευγεις και παλι καλα ειχα ενα παντελονι μαζι διοτι καλοκαιρι ολο σορτσακια φοραω και πηγα αλαξα και με αφησε να φυγω και μου λεει τωρα εισαι καλο παιδι του λεω πριν δεν ημουν?με υφος..... μου γελαει και εφυγα.......................Ειναι που πανε μπροστα οι μαλακες εδω για να μην πω και αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τεσπα μακρια απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού