0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε πουστη μου πως κοιμουνται το βραδυ?
Παράθεση από: phantom1979 στις Νοέμβριος 19, 2007, 02:03:19 μμρε πουστη μου πως κοιμουνται το βραδυ?Αν πηρε είδηση ή αν θυμάται τι έκανε... τοτε ρε πουστη μου πως κοιμουνται το βραδυ?
και πίτα να ήταν ο τύπος, δεν πιστεύω οτι δεν κατάλαβε τι έκανε...ακόμα και έτσι, όταν ξενέρωσε, δεν το είδε το αμάξι του???το είδε...και τι έκανε?τί θα κάνει?θα το κρίψει να μην το δούνε και θα το φτιάξει...ο πούστης...εύχομαι να κάνει το λάθος...
Παράθεση από: cb1 στις Νοέμβριος 19, 2007, 02:18:34 μμκαι πίτα να ήταν ο τύπος, δεν πιστεύω οτι δεν κατάλαβε τι έκανε...ακόμα και έτσι, όταν ξενέρωσε, δεν το είδε το αμάξι του???το είδε...και τι έκανε?τί θα κάνει?θα το κρίψει να μην το δούνε και θα το φτιάξει...ο πούστης...εύχομαι να κάνει το λάθος... Για να κάνεις το σωστό χρειάζεται να έχεις και συνείδηση, απ' οτι φαίνεται αυτός δεν είχε και αφου δεν ασχολήθηκε την ώρα που έγινε το συμβάν (είτε το πήρε είδηση είτε οχι) αρα δεν θα ασχοληθεί την επόμενη ημέρα...Μακάρι να τον βρούν...
Παράθεση από: kiki στις Νοέμβριος 19, 2007, 02:26:45 μμΠαράθεση από: cb1 στις Νοέμβριος 19, 2007, 02:18:34 μμκαι πίτα να ήταν ο τύπος, δεν πιστεύω οτι δεν κατάλαβε τι έκανε...ακόμα και έτσι, όταν ξενέρωσε, δεν το είδε το αμάξι του???το είδε...και τι έκανε?τί θα κάνει?θα το κρίψει να μην το δούνε και θα το φτιάξει...ο πούστης...εύχομαι να κάνει το λάθος... Για να κάνεις το σωστό χρειάζεται να έχεις και συνείδηση, απ' οτι φαίνεται αυτός δεν είχε και αφου δεν ασχολήθηκε την ώρα που έγινε το συμβάν (είτε το πήρε είδηση είτε οχι) αρα δεν θα ασχοληθεί την επόμενη ημέρα...Μακάρι να τον βρούν...ναι σωστά αλλά μπορεί και να τα έχασε.. και να αντέδρασε μαλακισμένα... (δεν δικαιολογώ τίποτα...)ίσως να είμαστε λίγο σκληροί σε αυτά που γράφουμε γιατι μπορεί να έχει παραδοθεί... ( το ελπίζω...για την συνείδηση του -αν έχει-)αν δεν το έχει ήδη κάνει τότε σίγουρα κρύβεται με δόλο... αν κάποιος γνωρίζει κάτι, είναι φίλος του ή συγγενής, θα μπορούσε να τον δώσει???είναι ένα άλλο ερώτημα που νομίζω ειναι δύσκολο να πεί κάποιος με ευκολία το ΝΑΙ...εσείς τι θα κάνατε?θα τον καρφώνατε ή θα τον αναγκάζατε να παραδοθεί?
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού