0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρείτε μια χθεσινή εφημερίδα και διαβάστε ακριβώς την "επίσημη" ανακοίνωση του Υπουργείου...ή διαβάστε πιο προσεκτικά το ποστ, να μη τα ξαναγράφω
Ρε παλικάρια με το ζόρι κρατιέμαι τόσο καιρό και δεν πάει άλλο αμάν.....Να τονίσω πώς κι εγώ δεν συμφωνώ με τα διόδια, ΑΛΛΑ πληρώνω πάντα...Όμως επειδή είμαστε πολύ Ελληναράδες θα ήθελα ο καθένας να απαντήσει στο εαυτό του,άν συμφωνει με τις χρεώσεις της Δ.Ε.Η(κι άν την πληρώνει),της Ε.Υ.Δ.Α.Π., του Ο.Τ.Ε.,τις βενζίνης,των super market,των τραπεζών.......κ.λ.π.Εκεί κανένας όμως δεν λεεί δεν πληρώνω γιατί δεν τον παίρνει.Όσο για το " Η Αρχή Προστασίας απαγόρεψε την χρήση φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης " δεν ισχύει όπως ξέρουμε,αλλά ακόμα κι άν ίσχυε,εμάς μας βολεύει ο ένας νόμος κι ο άλλος όχι ? ? ? ?Μαγκιά του καθενός είναι να πληρώνει Ή να μην πληρώνει,ότι γουστάρει κι όπου γουστάρει,αλλά είναι επίσης μεγαλύτερη μαγκιά του να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του.Κι όταν πέσει πάνω σας(χτύπα ξύλο),κανένας με κρυμμένη Ή χωρίς κάν πινακίδα τα ξαναλέμε.Απλά λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει,τελικά όπως λέω εδώ και πολλά χρόνια ΌΛΟΙ ΜΑΣ θέλουμε να ζούμε στη Δημοκρατία που μας βολεύει.Φιλικά πάντα.Βασίλης..............
Στο χθεσινό ΒΗΜΑ υπάρχει ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών κ.λ.π. με τίτλο "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ" όπου σε γενικές γραμμές αναφέρεται ότι: το υπουργείο μετά απο θετική απάντηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, επιτρέπεται να δίνει στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος που δεν πληρώνει διόδια, στους παραχωρησιούχους. Οι τελευταίοι μπορούν στη συνέχεια να επιδιώξουν την ικανοποίηση της νόμιμης αξιώσης τους για είσπραξη μπλα, μπλα... ΑΝΤΕ, ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΜΑ. Το θέμα ειναι τώρα αν οι παραχωρησιούχοι θα θελήσουν να κινήσουν διαδικασίες και κατά πόσο αυτό ειναι εύκολο να γίνει αν υπάρχει όλο και μεγαλύτερος αριθμός οχημάτων που δεν πληρώνουν. Στο χέρι μας ειναι να μην πληρώνει κανείς, να δούμε τι άκρη θα βγάλουν ή αν μπορεί η απόφαση αυτή να αποκρουστεί νομικά.
Να πληρώσω όταν μου προσφέρει αυτά που πρέπει : ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΌΔΡΟΜΟ με δύο τουλάχιστον λωρίδες ανα κατεύθυνση κυκλοφορίας και διαχωριστικό ανάμεσα, φωτισμό του οδοστρώματος και καλή ποιότητα ασφάλτου χωρίς λακκούβες και σαμαράκια δηλαδή αυτά που τον πληρώνω να κάνει και τα έχω πληρώσει και εγώ και ο πατέρας μου και ο παππούς μου ακόμη!!! Μακάρι να μου στείλουν κλήση από τέμπη, πυργετό και λεπτοκαρυά που περνάω συνέχεια. Μια κλήση περιμένουμε όλοι για να πάμε στα ευρωπαικά δικαστήρια και να δουμε ποιος έχει δίκιο. Αν ήταν στο χέρι μου και είχα εναλλακτικό πάροχο ρεύματος δεν θα πλήρωνα ΔΕΗ. Τέλος το αν έχει ή όχι πινακίδα αυτός που θα πέσει πάνω μου δεν είναι θέμα διοδίων είναι θέμα οδηγικής παιδείας η οποία είναι άγνωστη έννοια σε πολύ μεγάλο ποσοστό οδηγών. Φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση κόντρας. ΔΙΟΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
αλλα οταν ζητας κατι να προσφερεις και κατι..και τουλαχιστον να υπαρχουν κρητηρια..!! ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΟΜΙΖΩθεσ/κη-αθηνα οδηγας ποσα χιλ ναι να πληρωσεις..αλλα να πας απο το ενα χωριο στο αλλο για 10 χιλ ποιος ο λογος να πληρωνεις?οπως και με το λεωφορειο 90 λεπτα για 2 στασεις παρακατω 90 λεπτα και για αρχη ως το τερμα.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ,Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΥΡΩ Π.Χ. Η 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΙ Η 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑξεφευγω λιγο απλα ολοκληρωνοντας θελω να πω οτι δεν ειναι τζαμπαντζιδικος ο λογος αντιδρασης απλα ο καθενας προσπαθει να ''μαμισει'' τον αλλο σε αυτο το ντουνια για κερδος του..και αν θελουμε να καμαρωνουμε οτι ειμαστε ευρωπαιοι και μπουρδες ας αλλαξει η νοοτροπια..ας μην κοιταμε την τσεπη μας αλλα το συνολο..πραμα αδυνατο φυσικα γιατι ετσι μας εμαθαν αυτοι που βριζουμε τωρα..ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού