καλημερα...
πολλα γραψατε βρε σεις....
λοιπον...
- θεωρω οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τα διοδια με ρευμα, νερο κλπ ... το ενα ειναι ΑΝΑΓΚΗ και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι φτηνο ...και το αλλο ειναι Υπηρεσία..
εσυ οταν κοβεις ΔΠΥ (Δελτιο Παροχης Υπηρεσιων) ...το μπλοκακι που λενε οι ξεφτιλο-δημοσιογραφοι ...και δουλευεις ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ή στην καλυτερη πληρωνεις ΜΟΝΟΣ σου, την
ασφαλεια σου...
...δεν εχει απαιτηση το αφεντικο σου που σε πληρωνει...και σε θεωρει και υπαλληλο (ενω εσαι "συνεργατης" ..μη χεσω..) ..να του κανεις την καλυτερη δουλεια με τα λιγοτερα
λεφτα?....ε... κι εγω οταν πληρωνω (δεν εχω προβλημα να πληρωσω) ...θελω να εχω το καλυτερο (δυνατον) ...δρομο..τον οποιο ενω τον εχω πληρωσει 2-3 φορες...
ε τωρα καλουμαι να τον πληρωσω στον Ιδιώτη...
και παλι ΔΕΝ εχω προβλημα να τον πληρωσω στον ιδιωτη ...οταν εχω ...δρομο

..οχι εργοταξιο...
και να πληρωσω ΚΑΙ στην Ελευσινα (ή Αγ. Θεοδωρους) οταν αυτο το κομματι το εχω ΗΔΗ πληρωσει ...και ηταν του Δημοσιου ...και απλα του το παραχωρησαν ΕΤΟΙΜΟ ? λουστρο ?..γιατι ?
και παλι ΔΕΝ εχω προβλημα να τον πληρωσω στον ιδιωτη ....αλλα οχι να μου κανει ο,τι αυξηση γουσταρει...ημαρτον !
και εν πασει περιπτώση ....μαζευτηκαν πολλα και με έσκασαν....
οπως αδικα θεωρω και αλλα τιμολογια (παρεπιπτοντως) και για τα οποια πρεπει να διαμαρτυρηθει κανεις... (για να μην το περιορισω στα διόδια) ...βλεπε ΕΡΤ ...
- για τους Ευρωπαίους ...δεν εχω και την καλυτερη εντυπωση γενικως...εκαναν τα καλυτερα εργα υποδομης με τους σκλαβους απο τις αποικιες τους..
ντροπη ...
τωρα στις χρεωσεις τους....ειναι...κύριοι...
στην Ολλανδια ...ΔΕΝ εχουν διόδια...πληρωνεις τα τελη κυκλοφοριας καθε χρονο (βεβαια για κανα 1600αρι αμαξι = 1500€ το χρονο) και τα εχει ολα μεσα στο λογαριασμο
στην Ελβετια ...? ..βινιετα 31 ευρω το χρονο (?) ...θυμαμαι καλα ?...PArtsii !!! ..

στην Αυστρια ...οσο καιρο καθεσαι εχεις και τη βινιετα σου για ΟΛΟ το δικτυο...1 μερα (3 ευρω) ...1 εβδομαδα...?...1 μηνα ..?....κυριλε ο Γερμανο-τσολιάς...
ακομα και στους Γερμανο-σφουγγο-κωλάριους κλεφτο-Σλοβένους...πληρωνεις μια βινιέτα και ξενοιαζεις ... (βεβαια...εχει πλακα...γατι ειναι οπως εμεις το 70 ..ταμπελα στα
Σλοβενικα ...του στυλ
"αγοραστε Βινιετα...αλλιως προστιμο" ...και παρακατω ...μπλοκο !

... 150ευρω η κληση
αρα...ακομα ενας λογος να μου τη δινει που πληρωνω για τη φολα ...
αυτα..(κατι ξεχναω ,,,αλλα δεν θυμαμαι τί ...

)
- Θεσνικη-Αθηνα...να πληρωσεις....αλλα σε κατι Τεμπη...ΛΑμια που δεν εχει καν μπαρα διαχωριστικη... ?...γιατι ?..και να πληρωνω ενα ρεζερβουαρ καυσιμα ? ...πολλααααα.....
- αν πεσει ο αλλος πανω μου χωρις πινακιδα ?...αν δεν τον προλαβεις...και σηκωθει ο πουστης και καταφερει και φυγει μετα το στουκο...χαλαλι του...τί να πω ?
και την πινακιδα την κρυβουν για τα διοδια και τα ρανταρ (και μη μου πειτε οτι δεν εχει¨"άδικα" ορια ταχυτητας μονο και μονο για εισπραξη ..)...οχι για να κανουν κακο στους αλλους
στο δρομο...και στην τελικη..το μ@λ@κ@ δεν μπορεις να τον σταθμισεις...
(αυτα...μαλλον...)