0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.... και θα πανε στα δικαστηρια οπου και θα καταρευσει πανηγυρικα
Να δούμε ποιος θα σηκώνει την μπάρα τώρα!!! Μας τη φόρεσαν κανονικά τα κ@θίκι@...
καλά ολα αυτα ...ΑΛΛΑ...οταν παρεις το ροζ χαρτακι..με τα 200 ευρουλακια ...τί κανεις ?...αυτο ρωταω...και ΑΝ δεν το πληρωσεις....και ΔΕΝ παιρνεις φορολογικη ενημεροτητα.... τι κανεις ?....και αυτο ρωταω...ειναι για το πρακτικό του θεματος η ερωτηση μου...οχι θεωρητικη... ή ιδεολογικη ...
Και πως γίνεται να ποινοκοποιήσουν στον Κ.Ο.Κ πα΄ραβαση λόγω διαφοράς μεταξύ ιδιωτών?Δηλ. αμα φας μια τυρόπιτα χωρίς να πληρώσεις, θα έχει έτοιμο μπιλιετάκι στον Κώδικα??? Η θα πρέπει να σε πιάσουν, να γίνει μύνηση, να βγεί καταδικαστική απόφαση και να ανακοινωθεί η ποινή που θα επιβάλλει ο δικαστής??
Παράθεση από: funky mylon στις Φεβρουάριος 11, 2011, 12:21:03 μμκαλά ολα αυτα ...ΑΛΛΑ...οταν παρεις το ροζ χαρτακι..με τα 200 ευρουλακια ...τί κανεις ?...αυτο ρωταω...και ΑΝ δεν το πληρωσεις....και ΔΕΝ παιρνεις φορολογικη ενημεροτητα.... τι κανεις ?....και αυτο ρωταω...ειναι για το πρακτικό του θεματος η ερωτηση μου...οχι θεωρητικη... ή ιδεολογικη ...ωπα ρε...Γιαννακη!!! που το ειδες εσυ το ροζ χαρτακι και απο ποτε εφτασε το θεμα στην εφορια? ασε να ψηφιστει πρωτα ο νομος ασε να σε πιασει επι τοπου ο μπατσος-γιατι ετσι μονο θα μπορει να σε γραψει- και μετα βλεπουμε. και πεσ μου εσυ ποσοι θα ειναι στημενοι πως θα καταλαβαινουν αμεσως απο ποιο διαδρομο περασες χωρις να πληρωσεις κ.λ.π! ασε που αν σκεφτει να κυνηγησει καποιον πεσ μου μετα απο ποση ωρα θα μπορεσει να κανει αναστροφη για να ξαναβρεθει παλι εκει..και και και...ολη η ουσια ειναι για να μας ψαρωσουν -δηλ.θα ξερεις οτι μπορει να ειναι καποιος εκει που ισως σε κυνηγησει...-για να πληρωσεις
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού