0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
....υπό καθεστώς βίαιης Κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος δια της παρανόμου εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ήτοι της Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας, που κυρίαρχα ανήκουν αποκλειστικά στον Κυρίαρχο Λαό (άρθρα 1, 5 παρ.2-3, 26, 52 Συντ.), από την Ελληνική Κυβέρνηση και μέρος της Βουλής των Ελλήνων σε ξένες δυνάμεις, με τρόπο που συνιστά την διάπραξη του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 134,134α), η οποία συνετελέσθη κυρίως- κι όχι μόνο- δια των άρθρων 10 παρ.α,β, 14 παρ.1-5, και Παραρτήματος (υπόδειγμα νομικής γνωμάτευσης) 4 παρ.11, της από 08-05-2010 Διεθνούς Δανειακής Σύμβασης και δι όλων των άρθρων του ν.3845/2010 (Μνημόνιο, που εμπεριέχεται αυτούσιο στην Σύμβαση), καθώς και δια της 2ης παρ. της 1ης σελ. του παραρτήματος ΙV του άρθρου 1ου παρ.3 του ν.3845/2010, που υπεγράφησαν και ψηφίστηκαν, αφενός η Διεθνής Δανειακή Σύμβαση από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Τρόικα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και αφετέρου ο νόμος με πλειοψηφία από την Ελληνική Βουλή, Αντισυνταγματικά και Παράνομα, χωρίς επιπλέον να τηρηθούν οι διατάξεις των άρθρων 28 παρ.2-3 και 36 παρ.2 του Ελληνικού Συντάγματος, παρόλο που και η ενδεχόμενη τήρησή των τελευταίων δεν εξαλείφει το αξιόποινο χαρακτήρα της Εσχάτης Προδοσίας των παραπάνω πράξεων (βλ. κατατιθέμενα στοιχεία).
εμενα φιλε μου νικο δεν με βρισκει πουθενα συμφωνο και το γιατι το εχουμε χιλιοπει αλλα το σιγουρο ειναι ενα. δεν προκειται να πληρωσω για κατι που δεν εχει γινει ιδιως οταν εχουν γεμισει τον δρομο κονους κλεινοντας και τον μισο που ηδη υπαρχει κανοντας πως τον φτιαχνουν-ναι κανοντας αφου αυτο συνεχιζεται για χρονια!!!-και κανοντας με να ταλαιπορουμαι αφανταστα επ αοριστον και να παιζω την ζωη μου κορωνα γραμματα παλευοντας με τους διερχομενους στο αντιθετο!!!(πατρα)ουτε θα πληρωσω 3 φορες διοδια μεσα σε 30χιλ στην καρμανιολα πουλεγεται τεμπη!κι αλλα πολλα που οπως προειπα τα εχουμε χιλιοπει.και να σου πω και κατι αλλο? αν θελεις να κανεις τον εργολαβο και να κονομησεις πρεπει να διαθεσεις και τα κεφαλαια ετσι ειναι οι επιχηρησεις! αν ειναι να σε χρηματοδοτουν οι ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ πελατες σου...ε τοτε ασ τα δωσουν και σε μας να το φτιαξουμε και να φωναζουμε τον κοσμο τζαμπατζηδες!!!!!!!!!!!!! φιλικα....
Σας βάζω ενα λινκ (ενός συναδέλφου του Λανεκ )να διαβάσετε και, αν θέλετε, να απαντήσετε με επιχειρήματα.Εμένα με βρίσκει σύμφωνο σχεδόν σε όλα.http://anamorfosis.net/blog/?p=4735υγοποιαδήποτε διαφωνία καλό θα ήταν να συνοδεύεται και απο ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση
εμένα πάντως παίδες μου ήρθε συστημένο γράμμα από την εταιρεία διοδίων και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πρόκειται για κλίση. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα είμαι κλεισμένος σε φυλάκιο και δεν μπορώ να πάω να το πάρω να δω τι είναι και δεν το δίνουν ούτε στον πατέρα μου. οπότε θα σας πω τι είναι όταν και άμα προλάβω να το παραλάβω, γιατί λένε ότι τα συστημένα τα κρατάνε στο ταχυδρομείο για 15 μέρες και μετά τα στέλνουν πίσω. αν όντως δεν προλάβω να το παραλάβω τότε τι γίνεται?
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/Για Μαλγαρα κανένας την Κυριακή;
Παράθεση από: ΗΛΙΑΣTDM στις Φεβρουάριος 18, 2011, 06:09:53 μμhttp://epitropesdiodiastop.blogspot.com/Για Μαλγαρα κανένας την Κυριακή;Ηλια θα πας την κυριακη μαλγαρα?κατα τι ωρα? σκεφτομαι να ερθω μια για συμπαρασταση..
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού