• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.

• Αποστολέας Θέμα: Άσχημα τα πράγματα με τα διόδια  (Αναγνώστηκε 12147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIMIOS

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 0
    • Φύλο: Άντρας
    • Πέη κυανά
      • Where we are...anywherelse
    Απ: Άσχημα τα πράγματα με τα διόδια
    « Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 11, 2011, 04:26:45 μμ »
  • Publish
  • Όποιο νόμο και να ψηφίσει η Βουλή τώρα, θεωριτικά και σύμφωνα με τον νόμο, δεν μπαίνει σε ισχύ. Το έχουμε πει, με την υπογραφή του μνημονίου το 2010 μπήκαμε.....

Παράθεση
    ....υπό καθεστώς βίαιης Κατάλυσης του Ελληνικού Συντάγματος δια της παρανόμου εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ήτοι της Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας, που κυρίαρχα ανήκουν αποκλειστικά στον Κυρίαρχο Λαό (άρθρα 1, 5 παρ.2-3, 26, 52 Συντ.), από την Ελληνική Κυβέρνηση και μέρος της Βουλής των Ελλήνων σε ξένες δυνάμεις, με τρόπο που συνιστά την διάπραξη του εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 134,134α), η οποία συνετελέσθη κυρίως- κι όχι μόνο- δια των άρθρων 10 παρ.α,β, 14 παρ.1-5, και Παραρτήματος (υπόδειγμα νομικής γνωμάτευσης) 4 παρ.11, της από 08-05-2010 Διεθνούς Δανειακής Σύμβασης και δι όλων των άρθρων του ν.3845/2010 (Μνημόνιο, που εμπεριέχεται αυτούσιο στην Σύμβαση), καθώς και δια της 2ης παρ. της 1ης σελ. του παραρτήματος ΙV του άρθρου 1ου παρ.3 του ν.3845/2010, που υπεγράφησαν και ψηφίστηκαν, αφενός η Διεθνής Δανειακή Σύμβαση από την Ελληνική Κυβέρνηση και την Τρόικα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και αφετέρου ο νόμος με πλειοψηφία από την Ελληνική Βουλή, Αντισυνταγματικά και Παράνομα, χωρίς επιπλέον να τηρηθούν οι διατάξεις των άρθρων 28 παρ.2-3 και 36 παρ.2 του Ελληνικού Συντάγματος, παρόλο που και η ενδεχόμενη τήρησή των τελευταίων δεν εξαλείφει το αξιόποινο χαρακτήρα της Εσχάτης Προδοσίας των παραπάνω πράξεων (βλ. κατατιθέμενα στοιχεία).

Αποσυνδεδεμένος Haris-Glisteros

• Μέλος της Λέσχης
    • *
    • Total likes: 9
    • Ωπααα ρε Στεφανάκη !!
    « Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 11, 2011, 07:35:22 μμ »
  • Publish

• δεν χρειαζεται να ξερουν απο ποιο διάδρομο περασες απλήρωτος...δεν θα εχεις να τους δειξεις την αποδειξη πληρωμης.

γιαννακη λεγοντας αυτο...ενοοω ακουει μια σειρηνα ενω περνουν αυτοκινητα απ ολους τους διαδρομους...οκ ποιος απ ολους δεν πληρωσε? ποιον θα κυνηγησει? κι αν εχεις φυγει εσυ με 200+ (εσυ που λεει ο λογος με 200+ ;D ;D) ωσπου να ξεκινησει με ποσα θα πηγαινει και ποση ωρα ασε ρε μεγαλε σιγα μην τρεχω καθε τοσο που θα χτυπαει η κολοσειρηνα...
    παιδια ολα ειναι για ψυχολογικους λογους..οποιος ψαρωνει θα λεει ωχ περιμενει μπατσος ασ πληρωσω αυτο ειναι ολο κι οσοι τσιμπησουν! ;)
    τωρα βεβαια αν δουν οτι δεν τσιμπαει-πληρωνει κανεις θα τον παρουν κι αυτον απο εκει να κανει καμια δουλεια καπου αλλου!  ;) :D

Αποσυνδεδεμένος despot

• Μέλος του Δ.Σ
    • Moderator
    • Total likes: 346
    • ((Ð)) You might be an Motorcycle man if ...
      • Σχετικα με εμενα
    « Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 11, 2011, 07:50:02 μμ »
  • Publish
  • .... εχει δικο ο Χαρης αντι να κανουν την δουλεια τους, θα τους εχουνε σεκιουριτη στα διοδια ?

η ιδια η τροχαια θα πρεπει πρωτα απο ολους να αντιδρασει

Αποσυνδεδεμένος kritikos

• Στη δουλέια σου να είσαι σοβαρός,κ στη ζωή σου τρελός.
    • Total likes: 3
    • Λιγοι ανθρωποι σκεφτονται,αλλα ολοι εχουνε γνωμες.
    « Απάντηση #63 στις: Φεβρουάριος 11, 2011, 10:16:55 μμ »
  • Publish
  • Δεν μασαμε βρεεεεε..........

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=105553

Αποσυνδεδεμένος niknik

• Υποχθόνιο
    • Μέλος της Λέσχης
    • *
    • Total likes: 7
    • Tempus edax rerum
    « Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 12:17:03 μμ »
  • Publish
  • Σας βάζω ενα λινκ (ενός συναδέλφου του Λανεκ  ;D )να διαβάσετε και, αν θέλετε, να απαντήσετε με επιχειρήματα.
    Εμένα με βρίσκει σύμφωνο σχεδόν σε όλα.

http://anamorfosis.net/blog/?p=4735

υγ
    οποιαδήποτε διαφωνία καλό θα ήταν να συνοδεύεται και απο ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση

Αποσυνδεδεμένος DIMIOS

• Πέη κυανά
    « Απάντηση #65 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 12:51:51 μμ »
  • Publish
  • Καταρχάς όταν χτίζει κάποιος ένα ξενοδοχείο ας πούμε, δεν ζητάει λεφτά από τους ανθρώπους που ΘΑ επισκέπτονται αυτο. Αναλαμβάνει το ρίσκο, το χτίζει και ΜΕΤΑ το εκμεταλλεύεται. Οποτε η "θεωρια" στο συγκεκριμένο άρθρο στο να βάλουμε και εμείς τα λεφτά, να συνεισφέρουμε δηλαδή, δεν ευσταθεί...εκτός θέλουμε να θεωρούμαστε μαλακες.

Τους δρόμους τους έχουμε πληρώσει και πάρα πολλές φορές. Είτε αυτό σημαίνει διόδιο (πριν την παραχωρηση) είτε αυτό σημαίνει φορολογία μέσω τελών κυκλοφορίας και άλλων. Το κράτος έχει τεράστια έσοδα, αν αναλογιστεί κανείς τις αγοραπωλησίες που γίνονται καθημερινά από μια τσίχλα μέχρι και αυτοκίνητα...το 23% από κάθε συναλλαγή πάει στο ταμείο του κράτους.

Επίσης από την πώληση βενζίνης, από κάθε λίτρο το κράτος παίρνει σχεδόν (μπορεί και περισσότερο) 1 €. Κάντε τους υπολογισμούς σας.

Σχετικά με τα διόδια. Προληρωμή έργου, ιδίως εάν πρόκειται για δρόμο που έχει παραχωρηθεί σε κάποιον ιδιώτη, είναι η παραλογία στο μέγιστο. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, διόδια μπαίνουν ΜΟΝΟ σε δρόμους που τηρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Μόνο νομοθετικά να το δούμε το θέμα όλο το επιχείρημα απορρίπτεται αυτομάτως.

Ανέλαβες το έργο? Φτιάξτο και μετά εκμεταλλεύσου το.

Αποσυνδεδεμένος Haris-Glisteros

• Μέλος της Λέσχης
    • *
    • Total likes: 9
    • Ωπααα ρε Στεφανάκη !!
    « Απάντηση #66 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 12:56:41 μμ »
  • Publish
  • εμενα φιλε μου νικο δεν με βρισκει πουθενα συμφωνο και το γιατι το εχουμε χιλιοπει αλλα το σιγουρο ειναι ενα. δεν προκειται να πληρωσω για κατι που δεν εχει γινει ιδιως οταν εχουν γεμισει τον δρομο κονους κλεινοντας και τον μισο που ηδη υπαρχει κανοντας πως τον φτιαχνουν-ναι κανοντας αφου αυτο συνεχιζεται για χρονια!!!-και κανοντας με να ταλαιπορουμαι αφανταστα επ αοριστον και να παιζω την ζωη μου κορωνα γραμματα παλευοντας με τους διερχομενους στο αντιθετο!!!(πατρα)
    ουτε θα πληρωσω 3 φορες διοδια μεσα σε 30χιλ στην καρμανιολα πουλεγεται τεμπη!
    κι αλλα πολλα που οπως προειπα τα εχουμε χιλιοπει.
    και να σου πω και κατι αλλο? αν θελεις να κανεις τον εργολαβο και να κονομησεις πρεπει να διαθεσεις και τα κεφαλαια ετσι ειναι οι επιχηρησεις! αν ειναι να σε χρηματοδοτουν οι ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ πελατες σου...ε τοτε ασ τα δωσουν και σε μας να το φτιαξουμε και να φωναζουμε τον κοσμο τζαμπατζηδες!!!!!!!!!!!!!
       φιλικα....

Αποσυνδεδεμένος Natassa

• "3 κύλινδρo"
    • Φύλο: Γυναίκα
    • ...Carpe Diem...
    « Απάντηση #67 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 04:03:26 μμ »
  • Publish
  • κ εγώ θέλω να ανοίξω τυροπιτάδικο, οπότε προπληρώστε μου όλοι εσείς κάποιες από τις τυρόπιτες που θα φάτε από 'μενα, για να το χτίσω.

Θα τρελαθούμε;; >:(

Κ συμφωνώ απόλυτα σε αυτό:

Παράθεση
    εμενα φιλε μου νικο δεν με βρισκει πουθενα συμφωνο και το γιατι το εχουμε χιλιοπει αλλα το σιγουρο ειναι ενα. δεν προκειται να πληρωσω για κατι που δεν εχει γινει ιδιως οταν εχουν γεμισει τον δρομο κονους κλεινοντας και τον μισο που ηδη υπαρχει κανοντας πως τον φτιαχνουν-ναι κανοντας αφου αυτο συνεχιζεται για χρονια!!!-και κανοντας με να ταλαιπορουμαι αφανταστα επ αοριστον και να παιζω την ζωη μου κορωνα γραμματα παλευοντας με τους διερχομενους στο αντιθετο!!!(πατρα)
    ουτε θα πληρωσω 3 φορες διοδια μεσα σε 30χιλ στην καρμανιολα πουλεγεται τεμπη!
    κι αλλα πολλα που οπως προειπα τα εχουμε χιλιοπει.
    και να σου πω και κατι αλλο? αν θελεις να κανεις τον εργολαβο και να κονομησεις πρεπει να διαθεσεις και τα κεφαλαια ετσι ειναι οι επιχηρησεις! αν ειναι να σε χρηματοδοτουν οι ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ πελατες σου...ε τοτε ασ τα δωσουν και σε μας να το φτιαξουμε και να φωναζουμε τον κοσμο τζαμπατζηδες!!!!!!!!!!!!!
       φιλικα....

Παρεμπιμπτόντως, Σάββατο θα κατέβω Αγρίνιο για ένα δυσάρεστο γεγονός, δυστυχώς. Διόδια δε θα πληρωθούν ποτέ ξανά από μένα (κοντεύουν δεν ξέρω κ εγώ πόσος καιρός με το δρόμο Κορίνθου-Πατρών σε τέτοιο χάλι)....

Ολόκληρη Γερμανία κ ό,τι είναι να δώσουν για την εθνική οδοποιία πληρώνεται από τους Γερμανούς με αντίτιμο 20€ το χρόνο στην ασφαλειά τους κ ταξιδεύεις παντού, οπουδήποτε δίχως διόδια. Ή στην Ιταλία, οκ, πληρώνουν διόδια, αλλά δεν είναι κάθε 30χλμ κ οι δρόμοι τους είναι εξαίσιοι!
    Εμείς, τόσα χρόνια που πληρώνουμε διόδια, όχι μόνο τους καλύτερους ευρωπαϊκούς δρόμους θα έπρεπε να'χαμε συγκριτικά, αλλά πολύ ανώτερους!

Κ αντί αυτού τόσα χρόνια "παλεύουμε" να φτάσουμε στον προορισμό μας σώοι...

Πότε δηλ. θα έπρεπε να πούμε όλοι εμείς: "Φτάνει πια;"
    « Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 17, 2011, 04:18:55 μμ από Natassa »
    "Live as if you were to die tomorrow, Learn as if you were to live forever!"

Αποσυνδεδεμένος trelf

« Απάντηση #68 στις: Φεβρουάριος 17, 2011, 04:04:49 μμ »
  • Publish
  • Σας βάζω ενα λινκ (ενός συναδέλφου του Λανεκ  ;D )να διαβάσετε και, αν θέλετε, να απαντήσετε με επιχειρήματα.
    Εμένα με βρίσκει σύμφωνο σχεδόν σε όλα.

http://anamorfosis.net/blog/?p=4735

υγ
    οποιαδήποτε διαφωνία καλό θα ήταν να συνοδεύεται και απο ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση

σορρυ κιολας ....αλλα αυτος που εγραψε αυτο το αρθρο ειτε....

α) δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα....

ή

β)γνωριζει την παραλογη πραγματικοτητα....και δεν γνωριζω για ποιο λογο εχει καποιο οφελος για να γραφει τετοιες Π@Π@ΡΙΕΣ....

τωρα απο που να αρχισω για να λεω επιχειρηματα;;; πιασε το αυγο και κουρευ το!!!

αλλα θα σταθω σε κατι που ειπε....

"Με την αναλυση που εγινε ανω, αντιδιαστελλεται η πραγματικοτητα στους ελληνικους δρομους και το “κινημα” του “δεν πληρωνω”. Η απαντηση μου για να ειναι στο ιδιο επιπεδο επιγραμματικοτητας θα ειναι αναγκαστικα προκλητικη: γιατι, ποτε πληρωσες?"

ειναι δυνατον να γραφεις τετοια πραγματα ρε φιλε;;;;ποτε πληρωσε ο λαος;;;γιατι ποιος πληρωνε τοσα χρονια;;;οι πολιτικοι μας;;

δεν φτανει οτι ο αγωνας για αλλαγη νοοτροπιας και πιο δικαιης διακυβερνησης της χωρας ειναι πολυ σκληρος και αργος....
    πεταγονται και μερικοι να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα....

>:(
    σταματαω εδω γιατι εκνευριζομαι....
    Αν κάνεις αυτό που κάνουν όλοι....θα πάρεις αυτό που παίρνουν όλοι!!!

Αποσυνδεδεμένος DIMIOS

• Πέη κυανά
    « Απάντηση #69 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 02:47:53 μμ »
  • Publish
  • Τη Κυριακή ανοίγουν τα διόδια της χώρας (περιλαμβάνεται η Αττική Οδός) από τις 14.00 ως τις 18.00
    http://www.infoblog.gr/?p=65480

Αποσυνδεδεμένος ΗΛΙΑΣTDM

• Total likes: 4
    • Θελω αλλα δεν μπορω!
    « Απάντηση #70 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 06:09:53 μμ »
  • Publish
  • http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
    Για Μαλγαρα κανένας την Κυριακή;
    Τα βλέπω ολα κόκκινα και μπλε!

Αποσυνδεδεμένος pontikis/tdm850

• Total likes: 19
    « Απάντηση #71 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 07:12:18 μμ »
  • Publish
  • εμένα πάντως παίδες μου ήρθε συστημένο γράμμα από την εταιρεία διοδίων και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πρόκειται για κλίση. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα είμαι κλεισμένος σε φυλάκιο και δεν μπορώ να πάω να το πάρω να δω τι είναι και δεν το δίνουν ούτε στον πατέρα μου. οπότε θα σας πω τι είναι όταν και άμα προλάβω να το παραλάβω, γιατί λένε ότι τα συστημένα τα κρατάνε στο ταχυδρομείο για 15 μέρες και μετά τα στέλνουν πίσω. αν όντως δεν προλάβω να το παραλάβω τότε τι γίνεται?

Αποσυνδεδεμένος trelf

« Απάντηση #72 στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 07:55:57 μμ »
  • Publish
  • εμένα πάντως παίδες μου ήρθε συστημένο γράμμα από την εταιρεία διοδίων και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πρόκειται για κλίση. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα είμαι κλεισμένος σε φυλάκιο και δεν μπορώ να πάω να το πάρω να δω τι είναι και δεν το δίνουν ούτε στον πατέρα μου. οπότε θα σας πω τι είναι όταν και άμα προλάβω να το παραλάβω, γιατί λένε ότι τα συστημένα τα κρατάνε στο ταχυδρομείο για 15 μέρες και μετά τα στέλνουν πίσω. αν όντως δεν προλάβω να το παραλάβω τότε τι γίνεται?

pontikis eνημερωσε...κανε και ενα scan-αρισμα να δουμε τι παιζει....

φυσικα δε θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος...

Υ.Γ.:αν ειναι απο μαλγαρα-πολυμυλο-ακτιο....τοτε ειναι λογικο να σου ερθει παντως...
    Αν κάνεις αυτό που κάνουν όλοι....θα πάρεις αυτό που παίρνουν όλοι!!!

Αποσυνδεδεμένος letos

« Απάντηση #73 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 01:56:35 μμ »
  • Publish

Ηλια θα πας την κυριακη μαλγαρα?
    κατα τι ωρα?
    σκεφτομαι να ερθω μια για συμπαρασταση..

Αποσυνδεδεμένος ΗΛΙΑΣTDM

• Total likes: 4
    • Θελω αλλα δεν μπορω!
    « Απάντηση #74 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 02:03:53 μμ »
  • Publish

Ηλια θα πας την κυριακη μαλγαρα?
    κατα τι ωρα?
    σκεφτομαι να ερθω μια για συμπαρασταση..

Ναι θα παω.Αν βρεχει υπαρχει και λεωφορείο απο το αγαλμα Βενιζελου που φεύγει στις 13.15.Αυριο δινει καλο καιρο οπότε παμε με μηχανές.Ειναι καποιος αλλος;
    Τα βλέπω ολα κόκκινα και μπλε!

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria