0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους» πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εισπραχθεί γιατί απλά τίθεται θέμα νομιμότηταςαν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου.....Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει τροχαία ανοίγουμε την μπάρα με απλή ώθηση προς τα εμπρός και συνεχίζουμε την πορεία μας , η βεβαίωση της παράβασης πρέπει να γίνει «αυτοπροσώπως», δηλαδή να μας δει ο ίδιος ο τροχονόμος να μην πληρώνουμε, δεν μπορεί ο παραχωρησιούχος να διαβιβάσει στην τροχαία ποιοι δεν πλήρωσαν και να κοπεί κλήσηουτε μπορεί να με σταματήσει μετά τα διόδια τροχονόμος και να μου ζητήσει απόδειξη ότι πλήρωσαΔεν υπάρχει κάποια διάταξη που να μας υποχρεώνει να κρατάμε τις αποδείξεις οπως και και δεν μπορεί να βεβαιωσεί η τροχαία παράβαση από τις κάμερες που υπάρχουν στα διόδια διότι οι κάμερες που ο παραχωρησιούχος έχει τοποθετήσει είναι παράνομες, έχουν τοποθετηθεί χωρίς άδεια της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και ως εκ τούτου, τα προϊόντα τους αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα, που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια
Συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους» πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εισπραχθεί γιατί απλά τίθεται θέμα νομιμότητας αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου.....
εμένα πάντως παίδες μου ήρθε συστημένο γράμμα από την εταιρεία διοδίων και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πρόκειται για κλίση. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα είμαι κλεισμένος σε φυλάκιο και δεν μπορώ να πάω να το πάρω να δω τι είναι και δεν το δίνουν ούτε στον πατέρα μου. οπότε θα σας πω τι είναι όταν και άμα προλάβω να το παραλάβω, γιατί λένε ότι τα συστημένα τα κρατάνε στο ταχυδρομείο για 15 μέρες και μετά τα στέλνουν πίσω. αν όντως δεν προλάβω να το παραλάβω τότε τι γίνεται?
Παράθεση από: pontikis/tdm850 στις Φεβρουάριος 18, 2011, 07:12:18 μμεμένα πάντως παίδες μου ήρθε συστημένο γράμμα από την εταιρεία διοδίων και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πρόκειται για κλίση. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα είμαι κλεισμένος σε φυλάκιο και δεν μπορώ να πάω να το πάρω να δω τι είναι και δεν το δίνουν ούτε στον πατέρα μου. οπότε θα σας πω τι είναι όταν και άμα προλάβω να το παραλάβω, γιατί λένε ότι τα συστημένα τα κρατάνε στο ταχυδρομείο για 15 μέρες και μετά τα στέλνουν πίσω. αν όντως δεν προλάβω να το παραλάβω τότε τι γίνεται?Τελικά σήμερα κατάφερα και πήγα να παραλάβω το συστημένο μπιλιετάκι! Ήταν όντως κλίση, όπως το περίμενα. Δεν έχει όμως ούτε φωτογραφεία μέσα ούτε καμία άλλη περιγραφή πέρα από τον αριθμό της πινακίδας. Δεν λέει ούτε μοντέλο, ούτε χρώμα, ούτε οδηγό, ούτε αριθμό άδειας κυκλοφορίας, ούτε τίποτα. Και γιατί εγώ τώρα πρέπει να τον πιστέψω αυτόν τον ΤΑΜΕΙΑ που υπέγραψε την κλίση ότι έγινε και καλά αυτή η παράβαση «διαφυγής» και ότι δεν είναι μούφα προσπάθεια αύξησης εσόδων πληρώνοντας νταβατζιλίκια? Εγώ εκείνη την περίοδο που λέει δεν πρέπει να ήμουν καν εκεί κοντά στα μάλγαρα, αλλά και να ήμουν ποιος μου λέει ότι ενώ εγώ πλήρωσα, αυτός ούτως ή άλλως μου έγραψε κλίση? Έψαξα να βρω τα αποκόμματα από τα διόδια, αλλά δυστυχώς μετά από τόσο καιρό, σχεδόν 8 μήνες, δεν τα βρήκα όλα. Μόνο κανα δυο βρήκα και από άλλη ημερομηνία. Επίσης ψυλλιάζομαι ότι μπορεί να είναι και λάθος του στιλ, δεν είδε ή μπέρδεψε τις πινακίδες από άλλον. Τι κάνω τώρα? Κάνω τουμπεκί και πληρώνω νταβατζιλίκια με φόβο μην τυχών και μπλέξω και με ελπίδα να μην μου έρθει αύριο-μεθαύριο κανα καινούριο άκυρο νταβατζιλίκι ή κάπως μπορώ να το ψάξω και να αντιδράσω? Επίσης υπάρχει και η εξής απορία. Λέει ότι το πρόστιμο είναι το 20πλάσιο του τέλους διοδίων αν το πληρώσω εντός 20 ημερών, αλλιώς γίνεται 50πλάσιο. Οι 20 αυτές μέρες από πότε μετράνε? Από την ημερομηνία παράβασης, έκδοσης πρωτοκόλλου, αποστολής του συστημένου, άφιξης του συστημένου στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου ή από την στιγμή που το παρέλαβα εγώ στα χέρια μου? Γιατί όλες πλην της τελευταίας είναι πολύ πάνω των 20 ημερών.
υπαρχει καποια λιστα με τα κρατικα ?
Στα κρατικά διόδια πληρώνουμε! και επειδή είναι κρατικά, θα πληρώνουμε νταβατζιλίκια από το πουθενά?και αν αύριο μου στείλουν όχι 20 αλλά 200 ευρώ έτσι για την πλάκα τους ή από λάθος, εγώ θα πάω να το ξαναπληρώσω?Τελος.Στα υπόλοιπα τους κινέζους μεχρι να δημοσιευτεί ο νόμος στο ΦΕΚ.Μετά ζητάμε επι πιστώσει και υπογράφουμε με κάθε επιφύλαξη για τη νομιμότητα.Αυτά εν ολίγοις.
Παράθεση από: funky mylon στις Μάρτιος 14, 2011, 02:08:52 μμυπαρχει καποια λιστα με τα κρατικα ? από όσο ξέρω 3 είναι. Μάλγαρα, Πολύμυλος είναι τα 2 που ξέρω...
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού