• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.

• Αποστολέας Θέμα: Άσχημα τα πράγματα με τα διόδια  (Αναγνώστηκε 12142 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgos207

• Απο αύριο
    • Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 0
    • Φύλο: Άντρας
    Απ: Άσχημα τα πράγματα με τα διόδια
    « Απάντηση #90 στις: Φεβρουάριος 27, 2011, 10:02:28 μμ »
  • Publish
  • Συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους» πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εισπραχθεί γιατί απλά τίθεται θέμα νομιμότητας
    αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου.....

Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει τροχαία ανοίγουμε την μπάρα με απλή ώθηση προς τα εμπρός και συνεχίζουμε την πορεία μας , η βεβαίωση της παράβασης πρέπει να γίνει «αυτοπροσώπως», δηλαδή να μας δει ο ίδιος ο τροχονόμος να μην πληρώνουμε, δεν μπορεί ο παραχωρησιούχος να διαβιβάσει στην τροχαία ποιοι δεν πλήρωσαν και να κοπεί κλήση
    ουτε μπορεί να με σταματήσει μετά τα διόδια τροχονόμος και να μου ζητήσει απόδειξη ότι πλήρωσα

Δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να μας υποχρεώνει να κρατάμε τις αποδείξεις οπως και και δεν μπορεί να βεβαιωσεί η τροχαία παράβαση από τις κάμερες που υπάρχουν στα διόδια διότι οι κάμερες που ο παραχωρησιούχος έχει τοποθετήσει είναι παράνομες, έχουν τοποθετηθεί χωρίς άδεια της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και ως εκ τούτου, τα προϊόντα τους αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα, που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια

+1000000000000000000000000000000
    Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται

FJR 1300

Αποσυνδεδεμένος ΗΛΙΑΣTDM

• Total likes: 4
    • Θελω αλλα δεν μπορω!
    « Απάντηση #91 στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 12:48:34 μμ »
  • Publish
  • Συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους» πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εισπραχθεί γιατί απλά τίθεται θέμα νομιμότητας
    αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου.....

Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει τροχαία ανοίγουμε την μπάρα με απλή ώθηση προς τα εμπρός και συνεχίζουμε την πορεία μας , η βεβαίωση της παράβασης πρέπει να γίνει «αυτοπροσώπως», δηλαδή να μας δει ο ίδιος ο τροχονόμος να μην πληρώνουμε, δεν μπορεί ο παραχωρησιούχος να διαβιβάσει στην τροχαία ποιοι δεν πλήρωσαν και να κοπεί κλήση
    ουτε μπορεί να με σταματήσει μετά τα διόδια τροχονόμος και να μου ζητήσει απόδειξη ότι πλήρωσα

Δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να μας υποχρεώνει να κρατάμε τις αποδείξεις οπως και και δεν μπορεί να βεβαιωσεί η τροχαία παράβαση από τις κάμερες που υπάρχουν στα διόδια διότι οι κάμερες που ο παραχωρησιούχος έχει τοποθετήσει είναι παράνομες, έχουν τοποθετηθεί χωρίς άδεια της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και ως εκ τούτου, τα προϊόντα τους αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα, που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια

+1000 Σωστος!
    Τα βλέπω ολα κόκκινα και μπλε!

Αποσυνδεδεμένος niknik

• Υποχθόνιο
    • Μέλος της Λέσχης
    • *
    • Total likes: 7
    • Tempus edax rerum
    « Απάντηση #92 στις: Φεβρουάριος 28, 2011, 01:31:27 μμ »
  • Publish
  • Συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους» πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εισπραχθεί γιατί απλά τίθεται θέμα νομιμότητας αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου.....

Το έγγραφο της "αδυναμίας πληρωμής διοδίων" δεν ισοδυναμεί με "άρνηση πληρωμής".  ;)
    Επίσης η επιφύλαξη της οποιαδήποτε "νομιμότητας" καταβολής είναι καθαρά αστικής φύσεως και δεν έχει να κάνει με το καινούργιο αδίκημα. Είναι μόνο για τις σχέσεις μεταξύ ΙΧ και εταιρείας, όχι του κράτους. Η κλήση θα ισχύει (αν κοπεί  :P )

Αποσυνδεδεμένος pontikis/tdm850

• Total likes: 19
    « Απάντηση #93 στις: Μάρτιος 08, 2011, 03:44:18 μμ »
  • Publish
  • εμένα πάντως παίδες μου ήρθε συστημένο γράμμα από την εταιρεία διοδίων και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πρόκειται για κλίση. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα είμαι κλεισμένος σε φυλάκιο και δεν μπορώ να πάω να το πάρω να δω τι είναι και δεν το δίνουν ούτε στον πατέρα μου. οπότε θα σας πω τι είναι όταν και άμα προλάβω να το παραλάβω, γιατί λένε ότι τα συστημένα τα κρατάνε στο ταχυδρομείο για 15 μέρες και μετά τα στέλνουν πίσω. αν όντως δεν προλάβω να το παραλάβω τότε τι γίνεται?

Τελικά σήμερα κατάφερα και πήγα να παραλάβω το συστημένο μπιλιετάκι! Ήταν όντως κλίση, όπως το περίμενα. Δεν έχει όμως ούτε φωτογραφεία μέσα ούτε καμία άλλη περιγραφή πέρα από τον αριθμό της πινακίδας. Δεν λέει ούτε μοντέλο, ούτε χρώμα, ούτε οδηγό, ούτε αριθμό άδειας κυκλοφορίας, ούτε τίποτα. Και γιατί εγώ τώρα πρέπει να τον πιστέψω αυτόν τον ΤΑΜΕΙΑ που υπέγραψε την κλίση ότι έγινε και καλά αυτή η παράβαση «διαφυγής» και ότι δεν είναι μούφα προσπάθεια αύξησης εσόδων πληρώνοντας νταβατζιλίκια?  Εγώ εκείνη την περίοδο που λέει δεν πρέπει να ήμουν καν εκεί κοντά στα μάλγαρα, αλλά και να ήμουν ποιος μου λέει ότι ενώ εγώ πλήρωσα, αυτός ούτως ή άλλως μου έγραψε κλίση? Έψαξα να βρω τα αποκόμματα από τα διόδια, αλλά δυστυχώς μετά από τόσο καιρό, σχεδόν 8 μήνες, δεν τα βρήκα όλα. Μόνο κανα δυο βρήκα και από άλλη ημερομηνία. Επίσης ψυλλιάζομαι ότι μπορεί να είναι και λάθος του στιλ, δεν είδε ή μπέρδεψε τις πινακίδες από άλλον. Τι κάνω τώρα? Κάνω τουμπεκί και πληρώνω νταβατζιλίκια με φόβο μην τυχών και μπλέξω και με ελπίδα να μην μου έρθει αύριο-μεθαύριο κανα καινούριο άκυρο νταβατζιλίκι ή κάπως μπορώ να το ψάξω και να αντιδράσω?

Επίσης υπάρχει και η εξής απορία. Λέει ότι το πρόστιμο είναι το 20πλάσιο του τέλους διοδίων αν το πληρώσω εντός 20 ημερών, αλλιώς γίνεται 50πλάσιο. Οι 20 αυτές μέρες από πότε μετράνε? Από την ημερομηνία παράβασης, έκδοσης πρωτοκόλλου, αποστολής του συστημένου, άφιξης του συστημένου στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου ή από την στιγμή που το παρέλαβα εγώ στα χέρια μου?  Γιατί όλες πλην της τελευταίας είναι πολύ πάνω των 20 ημερών.

Αποσυνδεδεμένος despot

• Μέλος του Δ.Σ
    • Moderator
    • Total likes: 346
    • ((Ð)) You might be an Motorcycle man if ...
      • Σχετικα με εμενα
    « Απάντηση #94 στις: Μάρτιος 08, 2011, 03:56:26 μμ »
  • Publish
  • Εγώ λέω μην πας έτσι αβιαστα να το πληρώσεις ψάξε το λίγο παραπάνω

Πάρε τηλ στα γραφεία της εταιρίας και ζητά διευκρινήσεις, ρωτά, εάν εχεις, ενα δικηγόρο .... η απλά μην το πληρώνεις

Αποσυνδεδεμένος gosas

« Απάντηση #95 στις: Μάρτιος 08, 2011, 10:33:10 μμ »
  • Publish
  • εμένα πάντως παίδες μου ήρθε συστημένο γράμμα από την εταιρεία διοδίων και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πρόκειται για κλίση. το θέμα είναι ότι εγώ τώρα είμαι κλεισμένος σε φυλάκιο και δεν μπορώ να πάω να το πάρω να δω τι είναι και δεν το δίνουν ούτε στον πατέρα μου. οπότε θα σας πω τι είναι όταν και άμα προλάβω να το παραλάβω, γιατί λένε ότι τα συστημένα τα κρατάνε στο ταχυδρομείο για 15 μέρες και μετά τα στέλνουν πίσω. αν όντως δεν προλάβω να το παραλάβω τότε τι γίνεται?

Τελικά σήμερα κατάφερα και πήγα να παραλάβω το συστημένο μπιλιετάκι! Ήταν όντως κλίση, όπως το περίμενα. Δεν έχει όμως ούτε φωτογραφεία μέσα ούτε καμία άλλη περιγραφή πέρα από τον αριθμό της πινακίδας. Δεν λέει ούτε μοντέλο, ούτε χρώμα, ούτε οδηγό, ούτε αριθμό άδειας κυκλοφορίας, ούτε τίποτα. Και γιατί εγώ τώρα πρέπει να τον πιστέψω αυτόν τον ΤΑΜΕΙΑ που υπέγραψε την κλίση ότι έγινε και καλά αυτή η παράβαση «διαφυγής» και ότι δεν είναι μούφα προσπάθεια αύξησης εσόδων πληρώνοντας νταβατζιλίκια?  Εγώ εκείνη την περίοδο που λέει δεν πρέπει να ήμουν καν εκεί κοντά στα μάλγαρα, αλλά και να ήμουν ποιος μου λέει ότι ενώ εγώ πλήρωσα, αυτός ούτως ή άλλως μου έγραψε κλίση? Έψαξα να βρω τα αποκόμματα από τα διόδια, αλλά δυστυχώς μετά από τόσο καιρό, σχεδόν 8 μήνες, δεν τα βρήκα όλα. Μόνο κανα δυο βρήκα και από άλλη ημερομηνία. Επίσης ψυλλιάζομαι ότι μπορεί να είναι και λάθος του στιλ, δεν είδε ή μπέρδεψε τις πινακίδες από άλλον. Τι κάνω τώρα? Κάνω τουμπεκί και πληρώνω νταβατζιλίκια με φόβο μην τυχών και μπλέξω και με ελπίδα να μην μου έρθει αύριο-μεθαύριο κανα καινούριο άκυρο νταβατζιλίκι ή κάπως μπορώ να το ψάξω και να αντιδράσω?

Επίσης υπάρχει και η εξής απορία. Λέει ότι το πρόστιμο είναι το 20πλάσιο του τέλους διοδίων αν το πληρώσω εντός 20 ημερών, αλλιώς γίνεται 50πλάσιο. Οι 20 αυτές μέρες από πότε μετράνε? Από την ημερομηνία παράβασης, έκδοσης πρωτοκόλλου, αποστολής του συστημένου, άφιξης του συστημένου στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου ή από την στιγμή που το παρέλαβα εγώ στα χέρια μου?  Γιατί όλες πλην της τελευταίας είναι πολύ πάνω των 20 ημερών.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Aν τους παρεις ενα τηλεφωνο θα σε βοηθησουν ουσιαστικα ;)

Αποσυνδεδεμένος billy200cm

• Σβύσε την τηλεόραση και άναψε το μυαλό σου!!!!!
    « Απάντηση #96 στις: Μάρτιος 08, 2011, 11:21:29 μμ »
  • Publish
  • και σε ενα φιλο μου του ηρθε κλιση απο τα Μαλγαρα ειχαμε παει εκδρομη 8 μηχανες και ηταν ο πρωτος και ηρθε μονο σε αυτον το 20πλασιο δηλαδη 20 ευρω πηγε και το πληρωσε γιατι δεν βγαζεις ακρη. τα Μαλγαρα ο Πολυμηλος το Ακτιο και ενα ακομα ειναι τα μοναδικα κρατικα και δεν νομιζω οτι σε περνει να ρισκαρεις.

η γνωμη ειναι απο τα κρατικα διοδια ειναι δεν ειναι σωστο καλα ειναι να πας να το πληρωσεις το προστιμο.
    και σε εμενα αν ερθει η κλιση θα παω για να ξεμπερδευω.

Υ.Γ μια τρυπα στο νερο καναμε περασαμε 8 μηχανες τζαμπα υποτιθεται και αν υποθεσουμε οτι μονο ο φιλος μου  ειναι αυτος που πληρωσε και σε κανεναν αλλον δεν θα ρθει. αποτελεσμα βγαλανε και 12 ευρω επιπλεον

Αποσυνδεδεμένος ΗΛΙΑΣTDM

• Total likes: 4
    • Θελω αλλα δεν μπορω!
    « Απάντηση #97 στις: Μάρτιος 09, 2011, 03:39:51 μμ »
  • Publish

Μην τσιμπας.ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!Εδω θα σε κατατοπησουν τι θα κανεις!http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
    Τα βλέπω ολα κόκκινα και μπλε!

Αποσυνδεδεμένος stealth

• ο διαγνωστικότερος
      • Automotive diagnostic solutions
    « Απάντηση #98 στις: Μάρτιος 14, 2011, 12:53:37 μμ »
  • Publish
  • Στα κρατικά διόδια πληρώνουμε!

Τελος.

Στα υπόλοιπα τους κινέζους μεχρι να δημοσιευτεί ο νόμος στο ΦΕΚ.

Μετά ζητάμε επι πιστώσει και υπογράφουμε με κάθε επιφύλαξη για τη νομιμότητα.

Αυτά εν ολίγοις.

;)

Αποσυνδεδεμένος funky mylon

• Total likes: 8
    « Απάντηση #99 στις: Μάρτιος 14, 2011, 02:08:52 μμ »
  • Publish
  • υπαρχει καποια λιστα με τα κρατικα ?

« Απάντηση #100 στις: Μάρτιος 14, 2011, 03:42:25 μμ »
  • Publish

από όσο ξέρω 3 είναι. Μάλγαρα, Πολύμυλος είναι τα 2 που ξέρω...

« Απάντηση #101 στις: Μάρτιος 14, 2011, 03:47:32 μμ »
  • Publish
  • Στα κρατικά διόδια πληρώνουμε!  και επειδή είναι κρατικά, θα πληρώνουμε νταβατζιλίκια από το πουθενά?και αν αύριο μου στείλουν όχι 20 αλλά 200 ευρώ έτσι για την πλάκα τους ή από λάθος, εγώ θα πάω να το ξαναπληρώσω?

Τελος.

Στα υπόλοιπα τους κινέζους μεχρι να δημοσιευτεί ο νόμος στο ΦΕΚ.

Μετά ζητάμε επι πιστώσει και υπογράφουμε με κάθε επιφύλαξη για τη νομιμότητα.

Αυτά εν ολίγοις.

;)

Αποσυνδεδεμένος matrix1979

• αν δεν σου αρεσουν οι ειλικρινεις απαντησεις μην ρωτησεις τιποτα
    • Total likes: 2
    « Απάντηση #102 στις: Μάρτιος 14, 2011, 09:53:31 μμ »
  • Publish

από όσο ξέρω 3 είναι. Μάλγαρα, Πολύμυλος είναι τα 2 που ξέρω...

Γεια χαρα φιλε μου το τριτο εχω την αισθηση οτι ειναι των Τεμπων και αυτο στο λεω γιατι το καλοκαιρι ενας υπαλληλος με αφησε και περασα ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ενω οι προπορευομενοι πληρωναν κανονικα.Σε ιδιωτικο δεν νομιζω να γινοταν κατι τετοιο ;)

Αποσυνδεδεμένος funky mylon

• Total likes: 8
    « Απάντηση #103 στις: Μάρτιος 15, 2011, 01:20:39 μμ »
  • Publish
  • Πολυμυλος ?....where is ?

Αποσυνδεδεμένος jkapet

• Total likes: 2
    • ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ
    « Απάντηση #104 στις: Μάρτιος 15, 2011, 01:59:21 μμ »
  • Publish
  • για να μην ανοιγω νεο θεμα διαβασα σε ενα blog βασικα το ειδα και εγω οτι εχουν βαλει συρματα...ειναι η νεα λαμογια για να μην ανοιγουμε τις μπαρες.. και να μας εχουν στο περιμενε

Πιάσανε με σύρματα τις μπάρες στα διόδια για να μην ανοίγουν!!
    Θα ήθελα να ανάφερω, ότι σε πρόσφατο ταξίδι μου από την Αθήνα προς τον Βόλο, εκτός το ότι δεν πλήρωσα και τα 5 διόδια που βρήκα στο δρόμο...
     παρατήρησα ότι σε όλες τις μπάρες των διοδίων έχουν τοποθετηθεί από την εταιρία σύρματα που αποτρέπουν τις μπάρες να ανοίγουν όταν τους ασκηθεί πίεση. Και ερωτώ μήπως και εδώ παραβιάζουν τους όρους ασφάλειας της ευρωπαϊκής ένωσης που είναι υποχρεωμένοι να τηρούνε? Με λίγα λόγια, αν κάποιο δίκυκλο ή αυτοκίνητο πέσει με φόρα πάνω στην μπάρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τραυματιστούν οι οδηγοί τους! Και όλα αυτά για να μην μπορούμε να ανοίγουμε τις μπάρες! Μήπως πρέπει κάποιος να επιληφθεί του θέματος?

Uploaded with ImageShack.us

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria