ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΜια φορά ήταν δύο σε ένα μπαρ...
...και μετά πήγε δυόμιση
....................................................................................
Είναι 2 πρεζάκια. Κάνει το ένα
-ρε συ πάμε σινεμά?
-και δεν πάμε...
και δεν πήγαν!!!!!!!!!!!!!!!!
....................................................................................
Τι φωτίζει το βράδυ στην θάλασσα και βρωμάει;;;
Το πυροκλανι... 
Πόσοι φαλλοκράτες χρειάζονται για ν' αλλάξουν τη λάμπα της κουζίνας;
Κανένας! Να τα πλύνει στο... σκοτάδι τα πιάτα, η χαμούρα! 
Πάει ένας στο γιατρό και του λέει:
- Γιατρέ μου έχω 7 παιδία, τι να κάνω για να μην αποκτήσω άλλα;
- Πάρε αυτό και θα το χρησιμοποιείς πριν κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου, του λέει ο γιατρός, δίνοντάς του ένα κουτί προφυλακτικά.
Μετά από εννιά μήνες ο τύπος ξαναπάει στο γιατρό και του λέει:
- Γιατρέ τρώω ένα κάθε βράδυ με τη γυναίκα μου αλλά αποτέλεσμα δεν υπάρχει.
Ο γιατρός σάστισε. Όχι κύριε , του λέει, αυτό είναι για να το φοράς στο πέος σου κι όχι να το τρως!
Εντάξει! λέει ο τύπος και φεύγει. Μετά από εννιά μήνες ξαναπηγαίνει στο γιατρό και του λέει:
- Γιατρέ ούτε έτσι είδα προκοπή.
- Μα καλά τι κάνεις; τον ρωτά ο γιατρός.
- Τίποτα το φοράω όπως μου είπατε. Α, κι επειδή περισσεύει λίγο μπροστά το κόβω!
Είναι ένας τρελός στο δρόμο και σταματάει έναν άλλον τρελό και του λέει:
-Συγγνώμη κύριε, τι ώρα είναι;
Εκείνος βγάζει ένα θερμόμετρο και του λέει:
-Χμ, Παρασκευή!
-Α, ωραία, ευχαριστώ!
μπαίνει ένας μαύρος σε ένα Club μετά τα μεσάνυχτα..μουσική, χορός, ποτά, σφηνάκια, διασκέδαση, χαμός..Κάποια στιγμή πέφτει το ρεύμα, σβήνουν τα φώτα, μουσικές...τα πάντα..Σαστισμένος ο κόσμος περιμένει. Και βγαίνει ο υπεύθυνος του μαγαζιού και λέει..
Παιδιά..Black out...
και του απαντάει ο μαύρος....ME?WHY ONLY ME???
Πάει ένας τύπος στο γιατρό και του λέει:
-Γιατρέ είμαι χάλια έχω απίστευτο πρόβλημα. Πονάει όλο μου το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, η δεξιά μου γνάθος, ο λαιμός μου δεξιά, η δεξιά μου πλευρά, ο δεξιός μου γοφός, ο δεξιός μου όρχις, το δεξί μου πόδι και η δεξιά μου πατούσα...
-Δεν είναι τίποτα, του λέει ο γιατρός. Ακου τί θα κάνεις: Θα πας σπίτι, θα φορέσεις τα καλά σου παπούτσια, το καλό σου κουστούμι, την καλή σου γραβάτα, το καλό σου παλτό και θα πας βόλτα μέχρι το Χίλτον
-Μα γιατρέ, εγώ σου λέω έχω σοβαρό πρόβλημα κι εσύ μου λες να ντυθώ με τα καλά μου; με κοροϊδεύεις;
-Κάνε αυτό που σου λέω και την επόμενη θα είσαι μια χαρά, θα το δεις
Την επομένη μέρα, χτυπάει το τηλ του γιατρού και είναι ο τύπος
-Γιατρέ με έσωσες!!! Έκανα αυτό που μου είπες και πλέον δε με πονάει τίποτα..Είμαι όμως περίεργος, τι είχα τελικά;;;
-Δεξ-ίωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι είπε ο Terminator πηγαίνοντας προς την παραλία?
"I'll be black!"
Τι κοινό έχει μια Παρθένα με μια αρκούδα που έχει κρεμασμένο ένα ρολόι στην πλάτη;
Και οι δύο ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ
Ήταν μια φορά ένας...ήρθε και άλλος ένας και έγιναν δύο...
έφυγε ο ένας και έμεινε μόνο ένας.
Καλά και πού είναι η πλάκα?

??-Κάτω από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!!!!!!!!!!
-Ποιο ήταν το πιο ψηλό βουνό μέχρι να ανακαλυφθεί το Έβερεστ?
......το Έβερεστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένας τύπος είναι στο εστιατόριο και ο σερβιτόρος τον πλησιάζει:
- "Καλησπέρα. Εχω γλώσσα μοσχαριού, βατραχοπόδαρα, συκώτι χοιρινού, παϊδάκια από αρνί..."
- "Δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματά σου. Να παραγγείλω θέλω..."
Ήταν 2 φίλοι. Ο ένας ήταν μουσικός και ούτε και ο άλλος είχε λεφτά
Α-> Γιατρέ, φύτρωσε ένα καρότο στο αυτί μου.
Γ-> Δεν το βρίσκετε λίγο παράξενο αυτό?
Α-> Ναι, εγώ είχα φυτέψει σπανάκι.
Πως λέγεται ο ΕΜΟ που έχει πατέρα ΕΜΟ?
ΚαθαρόΕΜΟ....
Τι τραγουδάει ένα πάντα στην καραϊβική πίνοντας κοκτέιλ?
-"Καλοκαιρινές διακοπές....για πάντα!"
Τι κάνουν οι gay στην παραλία της Μυκόνου;
Το τσουτσουνάμι...