παρασκευη 9 Δεκεμβριου 2011μολις παρελαβα
Για πρωτοτυπία η Τσακ σήμερα θα μπει πρώτος!!!!
Ποιό είναι το gmail του Chuck Norris??
gmail@ChuckNorris.GODΟ Τσακ Νορρις ξερει το πορτιέρη στο κλαμπ.............σάντουιτς!!!!
ο τσακ νόρις τράβηξε διαμέσους στο τρίγωνο των Βερμούδων
Ο Τσακ Νορις πάντρεψε τον ελεύθερο επαγγελματία...
Ο Τσακ Νόρρις ξέρει πόσο κάνει Το frank sin atra
Στην ηλικία των 7, μια φορά που ο Τσακ Νόρις έπαιζε πιάνο πάτησε μια λάθος νότα. Έτσι γεννήθηκε η jazz...
Ο Τσακ Νόρις δεν ξέρει SAP. Ξέρει όμως FAP.
Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που έλιωσε τον… Άρειο Πάγο.
Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσα κιλά είναι ο Πάγκαλος
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
συζητούν 2 φίλοι
- αααα εμένα η γυναίκα μου αν οδηγεί

σωστός κεραυνός!!!
-τι λες ρε φίλε? και οδηγάει τόσο γρήγορα να πούμε?
- όχι ρε μ@λ@κ@, κτυπάει συνέχεια δέντρα .....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
πάει κάποιος σε βιβλιοπωλείο....
-καλημέρα ,έχετε κάρτες που να λένε "Στην μια και μοναδική μου αγάπη"

??
-βεβαίως και έχουμε..
-δώστε μου έξι παρακαλώ..
γιατί πάντα εμπιστεύεσαι έναν Λαρισαίο?
γιατί ό,τι λέει το τυρί !!!!!!!!!!!!!!
(edit: o FIL ΤΟ ΕΙΔΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ...)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πολύ γαμάτο το καινούργιο σου κινητό! Πόσο το πήρες ρε συ?
- Το κέρδισα σε έναν αγώνα ταχύτητας.
- Σώπα ρε συ! Δεν μου είχες πει ότι είσαι και σπρίντερ! Ήσασταν πολλά άτομα στον αγώνα;
- Τρεις.....Ο ιδιοκτήτης του κινητού, η αστυνομία κι εγώ!
O Τοτός λέει σε μιά συμμαθήτριά του:
-Θες να παίξουμε το παιχνίδι με τον βιασμό;
-Όχι!
-Μπράβο. Καλά το πας...
-γιατρέ μου νομίζω ότι έχω ένα σοβαρότατο πρόβλημα.
-σας ακούω κύριε. τι συμβαίνει;
-να ακουμπάω το κεφάλι μου πονάω, ακουμπάω το στήθος μου πονάω, ακουμπάω την κοιλιά μου πονάω,
ακουμπάω το γόνατο μου πονάω. τι συμβαίνει γιατρέ μου; είναι σοβαρό;
-μην ανησυχείτε αγαπητέ δεν είναι τίποτα.
-δηλαδή;
-να το δάκτυλο σας είναι σπασμένο...
Tί πετάει και φέρνει σεισμούς;
- Η ριχτερίδα!
------------------------------------------------------------------------------------
- Πώς λέγεται η καθαρίστρια του Αυτιά;
- Μπατονέτα!
------------------------------------------------------------------------------------
- Φίλε, πρέπει να αλλάξεις σπίτι.
- Γιατί;
- Γιατί στην γειτονιά σου υπάρχει μία ταμπέλα που λέει: "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ".
- Γεια σας θα ήθελα να βάλω τηλεφωνητή στο κινητό μου.
- Εντάξει, του λένε, το όνομά σας;
- Παπαδόπουλος.
- Το μικρό σας;
- Κοιμάται.
-Μαμά μαμά, αρχίδει!
-Παιδί μου;! τι λέξεις είναι αυτές;
-Αρχίδει να χιονίδει μαμά
-------------------------------------------------------------------------------------------------
- Πως λένε τον μπασκετμπολίστα που μεγάλωσε στην Σπιναλόγκα;
- Λεπρόν Τζέιμς!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Στις "δουλειές με φούντες" δε θα έπρεπε να επεμβαίνει η Δίωξη;
Ξόδεψα τα καλύτερα μου χρόνια προσπαθώντας να σώσω το κορίτσι κάποιου άλλου.... μαλάκα Super Mario.
- Καλέ Μαρία, ο άντρας σου δουλεύει?
- Αμε, κανονικά! Γιατί? ο δικός σου χάλασε?