παρασκευη λοιπον, 20 γιαννουαρη το δισεκτο**Και το 2012 στο τέλος δεν θα μπαίνει ο Τσακ… Αλλά ένα μεγάλο καμένο!!!!!!!!!
παραδειγματος χαρη............................χαρη? .......................ΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!
Ήταν λοιπόν η Κοκκινοσκουφίτσα και ήθελε να πάει στη γιαγιά της.
Πήρε λοιπόν το ποδηλατάκι της και "τσούκου τσούκου" πήγαινε.
Στο δρόμο τη βλέπει ο λύκος, την κυνηγάει, την πιάνει, παίρνει το ποδηλατάκι και το σπάει.
Ευτυχώς περνούσε από εκεί η αρκούδα και πάει η Κοκκινοσκουφίτσα και της λέει τι έκανε ο λύκος στο ποδηλατάκι της.
Πιάνει η αρκούδα το λύκο και τον βάζει να φτιάξει το ποδήλατο.
Βγάζει την ηλεκτροκόλληση ο λύκος και κολλάει το ποδήλατο.
Το παίρνει η Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά επειδή είχε περάσει η ώρα, θα πήγαινε στη γιαγιά της αύριο.
Την άλλη μέρα το πρωί η Κοκκινοσκουφίτσα παίρνει πάλι το ποδηλατάκι της και "τσούκου τσούκου" πήγαινε.
Στο δρόμο την βλέπει ο λύκος, την κυνηγάει, την πιάνει, παίρνει το ποδηλατάκι και το σπάει.
Ευτυχώς περνούσε πάλι από εκεί η αρκούδα και ξαναπάει η Κοκκινοσκουφίτσα και της λέει τι έκανε ο λύκος στο ποδηλατάκι της.
Πάλι πιάνει η αρκούδα το λύκο και τον βάζει να ξαναφτιάξει το ποδήλατο.
Βγάζει την ηλεκτροκόλληση ο λύκος και κολλάει το ποδήλατο.
Το παίρνει η Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά επειδή πάλι είχε περάσει η ώρα, θα πήγαινε στη γιαγιά την επομένη.
Την άλλη μέρα το πρωί η Κοκκινοσκουφίτσα παίρνει πάλι το ποδηλατάκι της και "τσούκου τσούκου" πήγαινε.
Στο δρόμο τη βλέπει ο λύκος, την κυνηγάει, τη πιάνει, παίρνει το ποδηλατάκι και το σπάει.
Ευτυχώς περνούσε πάλι από εκεί η αρκούδα και ξαναπάει η Κοκκινοσκουφίτσα και της λέει τι έκανε ο λύκος στο ποδηλατάκι της.
Ξανά πιάνει η αρκούδα το λύκο και τον βάζει να ξαναφτιάξει το ποδήλατο.
Ξαναβγάζει την ηλεκτροκόλληση ο λύκος και κολλάει το ποδήλατο.
Το παίρνει η Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά επειδή πάλι είχε περάσει η ώρα, θα πήγαινε στη γιαγιά της την άλλη μέρα.
Το βράδυ ο λύκος όμως σκέφτηκε: "Δεν είναι δουλειά αυτή βάλε βγάλε την ηλεκτροκόλληση, πρέπει να πάω στο σπίτι της γιαγιάς της Κοκκινοσκουφίτσας και να τη πιάσω εκεί για να μη με πιάσει πάλι η αρκούδα".
Ξεκινάει λοιπόν ο λύκος και πάει πρωί-πρωί στο σπίτι της γιαγιάς της Κοκκινοσκουφίτσας, τρώει την γιαγιά, μασκαρεύεται με τα ρούχα της και περιμένει την Κοκκινοσκουφίτσα να έρθει:
Χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει η Κοκκινοσκουφίτσα:
- Ω, τι μεγάλη μύτη που έχεις γιαγιά!
- Για να σε μυρίζω καλύτερα, παιδάκι μου.
- Ω, τι μεγάλα αυτιά που έχεις γιαγιά!
- Για να σε ακούω καλύτερα, παιδάκι μου.
- Ω, τι μεγάλο στόμα που έχεις γιαγιά!
- Για να σου μιλάω καλύτερα, παιδάκι μου.
- Ω, τι κόκκινα μάτια που έχεις γιαγιά!
-………Από την ηλεκτροκόλληση είναι!!!!!!!!!!!
γκεγκε?παμε τωρα στο κανονικο
παρασκευη λοιπον, 20 γιαννουαρη το δισεκτοΓιατί οι γυναίκες δεν παίζουν ποδόσφαιρο;;;
Σιγά μην δεχτούν 11 γυναίκες να φορέσουν ίδια ρούχα...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τι ψάχνει μια ξανθιά στο νεκροταφείο?
Σκελετό για τα γυαλιά της.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πατέρας - Γιατρέ μου τρέξτε γρήγορα, ένας σκύλος έφαγε το πόδι του παιδιού μου
Γιατρός - Καλώς, έρχομαι αμέσως..... του βάλατε τίποτα επάνω?

Πατέρας - Όχι του άρεσε έτσι σκέτο.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είναι ένα πανέμορφο ροζ πόνι το όποιο μια υπέροχη ανοιξιάτικη ημέρα τρέχει ανέμελο σε ένα χορταριασμένο λιβάδι... ξαφνικά, εκεί που καλπάζει ξέγνοιαστο, ακούγεται μια φωνή:
-Γιώργο!
...το ροζ πόνι απαντάει: "Έλα;"... αλλά δεν βλέπει κανένα... συνεχίζει λοιπόν το τρέξιμο μέχρι που η φωνή ξανακούγεται:
-Ρε Γιώργο!
"Έλα ποιος είναι;"... πάλι δεν είναι κανένας γύρω, οπότε το ροζ πόνι συνεχίζει την πορεία του η οποία διακόπτεται μετά από λίγο από την φωνή:
-Τι γίνεται ρε Γιώργο;
"Ποιος είναι μωρέ πλάκα μου κάνετε;" λέει το ροζ πόνι και φανερά εκνευρισμένο πεταει ένα "άντε γ@μηθειτε!" ενώ τρέχει και εξαφανίζεται προς τον ορίζοντα...
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;
.
♪ ♫ Ο Γιώργος είναι πονυροζ, ♫ ♪
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καθόταν ο Χριστός κάτω από ένα δέντρο με τους μαθητές του τριγύρω και τους δίδασκε τα περί χριστιανοσύνης.
Λίγο παραπέρα 4-5 πιτσιρίκια κορόιδευαν και πετούσαν πέτρες προς τον Κύριο.
Οπότε κάποια στιγμή μην αντέχοντας άλλο ο Πέτρος σηκώνεται θυμωμένος και φωνάζει:
-Φύγετε από δω! Τσογλάνια, δεν ντρέπεστε καθόλου; Φύγετε!
Αμέσως ο Χριστός γυρνά προς το μέρος του και του λέει:
-Πέτρο σε παρακαλώ ηρέμησε, κάθισε κάτω, άφησε τα παιδάκια, άστα, άσε να ‘ρθουν πιο κοντά, ένα δεν θα πιάσω!!!???
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Μάνα μη με περιμένεις για φαί
-Γιατί παιδί μου?
-Ήρθα!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ???
-.....ΚΟΥΑΣΙΜΙΔΗΣ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως λέγονται τα κατασκοπευτικά, μη επανδρωμένα αμερικάνικα αεροσκάφη, που φωτογραφίζουν τις θέσεις των Ταλιμπάν;
Tα λιμπανηστιρια......
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τσακ….all time classic
O Chuck Norris έβαλε 6 γκολ στη Χαβάη και έκανε το σκορ 5-6
O Chuck Norris ξέρει ποιόν πρίγκιπα εννοεί ο Τσάκας
O Chuck Norris έχει έγχρωμη φωτογραφία στην ταυτότητά του
O Chuck Norris ξέρει πόσο κάνει μάνα πλυν το παντελόνι
O Chuck Norris πηδάει το Grand Canyon με επιτόπιο.
O Chuck Norris ήδη παίζει παιγνίδια με το PlayStation 4
O Chuck Norris μπορεί να σπάσει μόνο την μια πλευρά ενός παραθύρου
O Chuck Norris έχει συχνή αλληλογραφία με .......ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και το κλασσικό μεγάλο καμένο!!!!!!!!
Στην Εθνική Οδό, φορτηγατζής οδηγά ήρεμα κι ωραία στην δεξιά λωρίδα.
Από μακριά, βλέπει μια όμορφη κοπέλα να κάνει σήμα για να την πάρει.
Πλησιάζοντας μάλιστα, η κοπέλα δείχνει και λίγο μπουτάκι, για να
πέσουν και οι τελευταίες αναστολές που θα μπορούσε να έχει ο οδηγός.
Κάνει λοιπόν στην άκρη το φορτηγό και αρχίζει το μπίρι μπίρι ο τύπος.
-Λοιπόν κοπελιά, σε παίρνω μαζί, αλλά ξέρεις, πρέπει να μου "κάτσεις".
Τι να κάνει κι αυτή, τόσες ώρες περίμενε, δέχεται.
Ανεβαίνουν λοιπόν στο κρεβάτι που έχουν τα φορτηγά πίσω από την θέση
του οδηγού και αρχίζουν τα σχετικά. Εκεί που είχε βγάλει τα ρούχα της
η κοπέλα, σταματάει απότομα την διαδικασία, βγάζει ένα κουτί βαζελίνη
από την τσάντα της και αρχίζει να βάζει μεγάλες ποσότητες γύρω από το
επίμαχο σημείο.
-Ώπα, της λέει αυτός. Τι κάνεις εκεί; Γεμίσαμε βαζελίνη!
-Κοίτα να δεις. Η μάνα μου, που είναι παλιά πουτ@ν@, μου είπε ότι
χρειάζεται πολύ λίπανση για να μην πονέσω και να το ευχαριστηθώ.
-Καλώώώς, της λέει αυτός.
Βγάζει κι εκείνος τα δικά του ρούχα, βγάζει τον σταυρό με την αλυσίδα
από τον λαιμό του, βάζει τον σταυρό στην τσέπη του παντελονιού και την
αλυσίδα την τυλίγει στο πουλί του.
-Μα καλά, τι κάνεις εκεί; του λέει γεμάτη απορία αυτή!
-Κοίτα να δεις. Ο πατέρας μου, παλιός φορτηγατζής, μου είπε "...Αγόρι
μου, να προσέχεις, όταν γλιστράει….. να βάζεις πάντα αλυσίδες..."