• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
  • Αποστολέας Θέμα: Φώτα.  (Αναγνώστηκε 4175 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος despot

• Μέλος του Δ.Σ
    • Moderator
    • Total likes: 346
    • Φύλο: Άντρας
    • ((Ð)) You might be an Motorcycle man if ...
      • Σχετικα με εμενα
    Απ: Φώτα.
    « Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 29, 2017, 03:23:54 μμ »
  • Publish
  • ... με βεντιλατερ 35-55 watt  ;)

Αποσυνδεδεμένος katman

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 15
    « Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 04, 2017, 12:47:28 μμ »
  • Publish
  • Όταν βάλεις LED δώσε μας φωτό από την τοποθέτηση και εντυπώσεις

Αποσυνδεδεμένος tolis_tdm

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 2
    « Απάντηση #17 στις: Μάιος 08, 2018, 10:59:18 πμ »
  • Publish
  • εγω παιδια εχω βαλει ξενον. αρκετα ικανοποιημενος απλα απο την εμπειρια μου στο αμαξι, εχοντας ξενον 10 χρονια μπορω να πω πως οι περισσοτερες λαμπες ξενον δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης. μετα απο αρκετες ωρες θα αλλαξει λιγο ο χρωματισμος πεφτοντας και η ενταση μεχρι να παραδωσει πνευμα. σχετικα με τις λεντ, περιμενω να περασει ολη αυτη η τρελα (που μονο σε σουβλατζιδικα δε πουλανε λεντ) και θα δοκιμασω καποιες με καλες κριτικες.

Αποσυνδεδεμένος zmakis1

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 3
    « Απάντηση #18 στις: Μάιος 31, 2018, 03:19:22 μμ »
  • Publish
  • εγω παιδια εχω βαλει ξενον. αρκετα ικανοποιημενος απλα απο την εμπειρια μου στο αμαξι, εχοντας ξενον 10 χρονια μπορω να πω πως οι περισσοτερες λαμπες ξενον δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης. μετα απο αρκετες ωρες θα αλλαξει λιγο ο χρωματισμος πεφτοντας και η ενταση μεχρι να παραδωσει πνευμα. σχετικα με τις λεντ, περιμενω να περασει ολη αυτη η τρελα (που μονο σε σουβλατζιδικα δε πουλανε λεντ) και θα δοκιμασω καποιες με καλες κριτικες.

Καλησπέρα,

έχω βάλει εγώ, παράγουν εντυπωσιακό φως. Πολύ λευκό, καθαρό και δυνατό. Το μόνο θεματάκι είναι ότι οι λάμπες που έβαλα δεν πατάνε καλά στη βάση του φαναριού, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο σωστή η δέσμη. Διορθώνεται εύκολα, μόλις βρω ευκαιρία να ασχοληθώ θα το κάνω και θα ανεβάσω και φωτό.

Αποσυνδεδεμένος Labrog83

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 0
    « Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 16, 2020, 05:05:01 πμ »
  • Publish
  • Καλημέρα, θα ήθελα λίγο τα "φώτα" σας..

Το TDM 900 το αγόρασα με xenon και βαμμένο φανάρι όμως όταν χρειάστηκε να αλλάξω λάμπα, οι Η7 που πήγα να δοκιμάσω ενώ φαινομενικά ήταν ίδιες, όταν ο μάστορας δεν μπορούσε να τις φορέσει τις έβαλε διπλα-δίπλα και είχαν μια ελάχιστη διαφορά χιλιοστών. Διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ λάμπα που να ταιριάζει στους προτζέκτορες. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου έδειξε από που είχε πάρει τους προτζέκτορες και τις λάμπες από το ebay και παρήγγειλα τις ίδιες από τον κινέζο.
    Το πρόβλημα είναι ότι ανάβουν όποτε θέλουν. Άλλες φορές ανάβει η αριστερή, άλλες η δεξία, άλλες καμία, με τον χαρακτηριστικό ήχο αποτυχίας από τα ballast να ακούγεται όποτε δεν ανάβει μια λάμπα. Δοκιμάσαμε καινούργια ballast τα ίδια. Δοκιμάσαμε καινούργια μπαταρία τα ίδια...δοκιμάσαμε καινούργιες λάμπες (προφανώς χωρίς να τις φορέσουμε στο φανάρι) δούλευαν μια χαρά. Παρότι μου φαίνεται πολύ περίεργο..το συμπέρασμα ωστόσο λέει ότι είναι και οι 2 λάμπες ελαττωματικές!

Οι λάμπες είναι αυτές:
    https://www.ebay.com/itm/2PC-35W-HID-Projector-Lens-Bulbs-Replacement-For-2-0-2-5-2-8-3-0-G1-G3-G5-G8/173505808742?var=472196271586

Αν κάποιος έχει ιδέα τι μπορεί να φταίει ας βοηθήσει

-Η μία λύση είναι να βρω εδώ τέτοιες λάμπες να δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω που. Γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να παραγγέλνω από τον κινέζο λάμπες, να περιμένω κάνα μήνα για να δω αν τελικά θα δουλεύουν.
    -Η άλλη είναι να βάλω καινούργιο σύστημα xenon που πάει ψηλά το "μαλλί"
    -Και η 3η είναι να βρω μεταχειρισμένο φανάρι μαμά και να του βάλω led.

Θέλω να ρωτήσω..
    1) Αν κάποιος γνωρίζει τι λάμπες είναι αυτές και αν μπορώ να βρω εδώ.
    2) Αν υπάρχουν/μπορώ να βάλω LED με διπλή σκάλα. Να είναι δηδ. μόνιμα αναμμένες και οι 2 στα πορείας και στη μεγάλη να μεγαλώνει η ακτίνα, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το σύστημα με τη μία λάμπα για πορείας και την άλλη (μεγάλη/σινιάλο) σβηστή.

Αποσυνδεδεμένος NG

• Total likes: 41
    « Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 16, 2020, 01:32:20 μμ »
  • Publish
  • Για μένα βάλε αυτές εδώ και ξεμπερδευεις μια και καλή από φώτα
    https://toofast.gr/led-h7-samsung-mover-6500k-2x26w-canbus-2tem
    Μπαίνουν χωρίς πατέντες κοψίματα αλχημειες

Αποσυνδεδεμένος katman

« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 19, 2020, 03:46:55 μμ »
  • Publish

Τις δυο λαστιχένιες τάπες, για την μεσαία και την μεγάλη σκάλα, που είναι για την στεγανοποίηση από τα νερά πως τις τοποθέτησες; Έχεις κάποια φωτογραφία ίσως;

Αποσυνδεδεμένος NG

• Total likes: 41
    « Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 19, 2020, 04:11:58 μμ »
  • Publish

Τις δυο λαστιχένιες τάπες, για την μεσαία και την μεγάλη σκάλα, που είναι για την στεγανοποίηση από τα νερά πως τις τοποθέτησες; Έχεις κάποια φωτογραφία ίσως;
    Δεν έχω φωτό. Τις έβαλε φίλος και μου είπε πως είναι plug and play. Τις βάζεις και δε θέλουν πατέντες

Αποσυνδεδεμένος LONELY-RIDER (Spyros)

• Μέλος της Λέσχης
    • *
    • Total likes: 109
    • You only live once
    « Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 20, 2020, 03:13:38 μμ »
  • Publish
  • Η ΔΕ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ Η ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ

Αποσυνδεδεμένος katman

« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 23, 2020, 09:14:41 πμ »
  • Publish
  • Η ΔΕ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ Η ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ

Εάν κόψεις ή απλά δεν βάλεις τις λαστιχένιες τάπες, τότε η στεγανοποίηση του φαναριού παύει να υφίσταται με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά το χειμώνα ή/και όταν πλένεις την μοτοσυκλέτα. Αυτό δεν νομίζω να το θέλει κανείς! Για αυτό ρωτάω εάν υπάρχει κάποια φωτογραφία από την τοποθέτηση, αν και εφόσον έχουν επανατοποθετηθεί οι προαναφερθέν λαστιχένιες τάπες.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αξίζει η όποια τροποποίηση (τοποθέτηση λαμπτήρων LED), με κίνδυνο να "χάσεις" το φανάρι  ???

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria