Καλημέρα κυρίοι και κυρίες...Βρισκόμαστε στο 2ο Επισόδειο...Και θα παρακαλούσα μετά το τέλος του όλες οι δεσποινίδες ελεύθερες,χωρισμένες,χήρες να αφήσουν το τηλέφωνό τους στο κανάλι αλλιώς να το ζητήσουν το τηλέφωνο μου από τον Πρόεδρο και χορηγό της Εκπομπής Κύριο Μουστάκια...
Για να αρχίσουμε...Με τις παρουσιάσεις...Γιατί μετά τις παρουσιάσεις..Έχουμε και bonus!!
1ος για σήμερα....Άκης (ΑkisTDMakis)O οδηγός μας...Και καθοδηγητής μας στις εκδρομές μας.. Φήμες λένε πως θέλει να πάρει την θέση του προέδρου μας!!Αλλά δεν τον δέχοντε πια..Λόγο ψυχολογικών προβλημάτων...Από μικρός θαύμαζε τον SUPERMAN... Και ήθελε να του μοιάσει...Χμμμ..Άκη..Αν ήσουν φαν του Spiderman δηλαδή τι θα έκανες...??Θα ανέβενες με την γουρούνα στα κτίρια?(Δεν πιστεύω να πιστεύεις ακόμα στον Άι Βασίλη ε?)
Συνοπτικά αυτός ήταν ο Άκης μας...
2ος είναι ο Γιαννάκης μας (Anemos119)Γιάννης..O τύπος με την `αριστερή` μηχανή..Όσοι ξέρουν την πινακίδα του..Θα καταλάβουν...
Αφού με το που είδα την πινακίδα του...Μου ήρθε στο μυαλό η παρακάτω εικόνα..!!
Επίσης ξεχωρίζει από το μαλλί του..Πολλοί το ξέρετε...Πρόσφατα μάλιστα..Αποφάσησε να βάλει και πρόγραμμα στην μηχανή...
Συζήτηση 3 ατόμων...
Σάββας:Φίλε γάματα πρέπει να χάσω κανά κιλό...Το έχω ξεφτιλήσει...
Γιώργος:Ε σταμάτα λίγο το φαί ρε φίλε...
Σάββας:Δεν παίζει,θα κάνω δίαιτα,θα παω γυμναστηριο...θα βαλω καποιο προγραμμα και θα στρωσω
ΓΙΑΝΝΗΣ:Και εγώ θέλω να βάλω πρόγραμμα...
Σάββας:Εσύ τι πρόγραμμα να βάλεις ρε?
ΓΙΑΝΝΗΣ:Power Commander III ...Εσύ τι θες να βάλεις?
Σάββας:Power Fitness....Πρόγραμμα να χάσω κανά κιλό ρε κολλημένε!!
Aυτός ήταν και ο Γιαννάκης μας..Πάμε παρακάτω..
Νο3..Ο Κυρ-Αλέκος μας...(alekostdm)Φήμες τον φέρουν ως τον Νυχτοφύλακα του φόρουμ...Kαι ο πρώτος που πάντα καλημέριζε..!!
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ...ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣΜετά όμως το έριξε στην πολιτική και αποφάσησε να γίνει αντιπρόεδρος...Aλλά όπως είπα...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ...Αφού άλλος είναι Πρόεδρος...Και αφού το πήρε απόφαση ότι έχει περάσει η μπογιά του και τα νιάτα των κέρδισαν...Αποφάσησε να πάει στο χωριό του...!!Αυτές ήταν οι παρουσιάσεις μας για σήμερα....
Για πάμε παρακάτω...!!Άκουσα...Πως με συγκρίνατε με κάποιο ντερέκι...!! Λοιπόν...ΝΤΕΡΕΚΙ...ΕΜΦΑΝΗΣΟΥ...ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΜΑΧΗ....Eκτός αν..... Κάνεις... κο κο κο κο κο....Αν και ο SOKRATES που διάβασε το παραπάνω... Φαντάζομαι πως ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ κάπως έτσι..!!ΠΑΤΑ ΕΔΩ και θα δεις το βίντεο που τράβηξε ο ΤΖΟ από την 3ήμερη εκδρομή του στην Πελλοπόνησο
ΠΑΤΑ ΕΔΩ και θα δεις το βίντεο που τράβηξε ο Anemos από την 3ήμερη εκδρομή του στο Καρπενήσι
ΠΑΤΑ ΕΔΩ και θα δεις ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!!!Kαι όπως σας υποσχέθηκα..Θα σας βάλω τις 5 πιο hot γυναίκες μηχανόβιους...OXI MONTEΛΑ...Αλλά 5 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ..!!Και τώρα...Η Συμβουλή της Ημέρας..OTAN ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΜΕ ΝΕΡΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ!!!Αυτή ήταν η δευτερη μας εκπομπή με τον Diffundo...!
Μην χάσετε στο επόμενο επεισόδειο του Diffundo TDM Sarcasm Show τις Παρουσιάσεις των..Moustakias(Πρόεδρος),Δημήτρης(Merendoul)και Γιώργος (George_TZO)
...Την συμβουλή της ημέρας...Και το bonus video της ημέρας...Και μία ΕΚΠΛΗΞΗ!!
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Έχει,αλλά το γράφω για τα μάτια του κόσμου )
O Νυχτοφύλακας σας...Που έπιασε δεύτερη δουλειά και ως...Σκηνοθέτης!