0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geoiat στις Ιούλιος 17, 2008, 11:27:27 μμΕγω να κανω μια ερωτησουλα?Η OSRAM δεν θα εχει φανταζομαι κολλημα στο σινιαλο ετσι?ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΘα αρπαζει αμεσως?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΡΠΑΖΕΙΚαι κατι ακομα λευκο φως?σε ολες λεει ποσο % λευκοτητα δινει απο της συνηθισμενες..π.χ η night vision ειναι λευκες ...η cool blue εχουν μια ελαχιστη χροια μπλαβισμου..αν διαβασεις αναλυτικα λεει για καθε λαμπα οτι θες!
Εγω να κανω μια ερωτησουλα?Η OSRAM δεν θα εχει φανταζομαι κολλημα στο σινιαλο ετσι?ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΘα αρπαζει αμεσως?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΡΠΑΖΕΙΚαι κατι ακομα λευκο φως?σε ολες λεει ποσο % λευκοτητα δινει απο της συνηθισμενες..π.χ η night vision ειναι λευκες ...η cool blue εχουν μια ελαχιστη χροια μπλαβισμου..αν διαβασεις αναλυτικα λεει για καθε λαμπα οτι θες!
η Η4 για που αν επιτρεπεται?
1.Απο διαρκεια ζωης πως παμε διοτι οι πληροφοριες μου λενε οτι εχουν μικροτερη και απο τις ξενον και απο τις μαμισιες(διορθωστε με αν κανω λαθος) . ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!2.δευτερη ερωτηση,ισως ηλιθια,θελουν ρυθμισμα τα φωτα παλι;ΙΣΩΣ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΧΙ!3.Θα δουλεψει η osram στη μεγαλη εχοντας στη μεσαια ξενον;ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
Οπότε, ξεκιναω λιστα... γαμου!!!!!Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, πλιηζ!!!!!
Παράθεση από: nickman στις Ιούλιος 17, 2008, 11:24:49 μμΠαίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.Την Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.Την Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παράθεση από: nickman στις Ιούλιος 18, 2008, 02:17:35 μμΠαράθεση από: nickman στις Ιούλιος 17, 2008, 11:24:49 μμΠαίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.spyros4:1 ζευγαρι Η7 Night Breaker ευχαριστωΤην Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παράθεση από: nickman στις Ιούλιος 17, 2008, 11:24:49 μμΠαίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.spyros4:1 ζευγαρι Η7 Night Breaker ευχαριστωΤην Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.spyros4:1 ζευγαρι Η7 Night Breaker ευχαριστωΤην Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παράθεση από: pavlossf στις Ιούλιος 18, 2008, 02:29:29 μμΠαράθεση από: nickman στις Ιούλιος 18, 2008, 02:17:35 μμΠαράθεση από: nickman στις Ιούλιος 17, 2008, 11:24:49 μμΠαίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.spyros4:1 ζευγαρι Η7 Night Breaker ευχαριστω6.xkaliak: 1 ζευγάρι Η7 Night Breaker και για μένα Την Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παράθεση από: nickman στις Ιούλιος 18, 2008, 02:17:35 μμΠαράθεση από: nickman στις Ιούλιος 17, 2008, 11:24:49 μμΠαίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.spyros4:1 ζευγαρι Η7 Night Breaker ευχαριστω6.xkaliak: 1 ζευγάρι Η7 Night Breaker και για μένα Την Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παράθεση από: nickman στις Ιούλιος 17, 2008, 11:24:49 μμΠαίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.spyros4:1 ζευγαρι Η7 Night Breaker ευχαριστω6.xkaliak: 1 ζευγάρι Η7 Night Breaker και για μένα Την Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Παίδες...λίστα για παραγγελίες εδώ!Γράφετε το όνομα, δίπλα τον τύπο και δίπλα πόσες λάμπες θέλετε του τύπου που επιλέξατεκαι...αρχίζω.1.Seathess - H7 - 1 λάμπα2.Paratimp - H7 - 1 λάμπα3.Nickman: 1 ζευγαρι Η7 και 1 ζευγαρι Η4, συνολο 50 ευρω, μιλαω για τις Night Breaker4.pavlossf:1 ζευγάρι Η7 Night Breaker(Νομίζω από τα σχόλεια βγήκε αυτή η καλύτερη,άσε που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη στο Nickman) 5.spyros4:1 ζευγαρι Η7 Night Breaker ευχαριστω6.xkaliak: 1 ζευγάρι Η7 Night Breaker και για μένα Την Δευτέρα το πρωί η παραγγελία φεύγει...
Προς Spyros4 και xkaliak..παίδες από που είστε???γιατί αν δεν είστε από τα Βόρεια..τότε δεν ξέρω κατά πόσο σας συμφέρει να έρθουν πρώτα οι λάμπες εδώ(εσ/νίκη) και μετά να σας τις ξαναστείλω..Βέβαια αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτό...οκ!Περιμένω απάντηση...
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού