0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως θυμάσαι και κόστος?Γιατί εδώ επάνω είναι λίγο τσιριμόγκολοι...
....ψαξε να δεις η osram εβγαλε της nightbraker με 80% καλυτερο φωτισμο αλλα σε Η4.. και δε ξερω αν εχει βγει κατι αντιστοιχο σε Η7
Εγω λογω εργασιας ,φερνουμε λαμπες philips,opti blue που ειναι κ καλα xenon look,κ opti bright που εχουν 50% μεγαλυτερη αποδοση-φωτεινοτητα.!εγω φοραω στη μεσαια xenon,siemens,k στη μεγαλη την opti bright.ειναι παρα πολυ καλη.
Παίδες ομόσταυλοι Βόρειοι ο Γιάννης έδωσε τα φώτα του! Σκέφτομαι να κάνω παραγγελία από εκεί να ξεμπερδεύω..εαν θέλει κανείς να πάρουμε από μια ασ ενημερώσει.. Επίσης αν θέλει κανείς Βόρειος δικό του σετακι ασ ενημερώσει και αυτός..να του χρεώσω τα μεταφορικά που σου το παραδίδουν σε 1 ώρα!
το ζευγαρι ειναι....
Εγω να κανω μια ερωτησουλα?Η OSRAM δεν θα εχει φανταζομαι κολλημα στο σινιαλο ετσι?Θα αρπαζει αμεσως?Και κατι ακομα λευκο φως?
Εγω να κανω μια ερωτησουλα?Η OSRAM δεν θα εχει φανταζομαι κολλημα στο σινιαλο ετσι?ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΘα αρπαζει αμεσως?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΡΠΑΖΕΙΚαι κατι ακομα λευκο φως?σε ολες λεει ποσο % λευκοτητα δινει απο της συνηθισμενες..π.χ η night vision ειναι λευκες ...η cool blue εχουν μια ελαχιστη χροια μπλαβισμου..αν διαβασεις αναλυτικα λεει για καθε λαμπα οτι θες!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού