0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ TIGER ΕΙΧΑΝ ΤDM?γιατι οπως εχει ξανα αναφερθει εδω...πολλοι κατοχοι TDM θα ηθελαν το <<νεο >> TDM να του εμοιαζε..ετσι σε μια επικειμενη νεα αγορα καταληγεις προς τα εκει μια και ομοιοτητες σχεδιαστικα τουλαχιστον εχουν....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ?ισχυει καμια σχεση το μοτερ του TIGER οργωνει!..114αλογακια σε 3κύλινδρο εν σειρά κινητήρα με μια ροπη τρομερη!Στημενο αρκετα μπροστα οπως πρεπει με τα σημερα δεδομενα και οχι οπως το TDM , εχει περιφερειακα μαματα οπως συνηθως κανουν στα ευρωπαικαΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ TDM KAI NA MHN ΠΑΡΩ TO TIGER?δε το κρατας αμα σου αρεσει το δινεις , το TIGER ο κινητηρας που φοραει τον εχει και σε αλλα μοντελα που εχει ηδη δοκιμαστει και αυτο ειναι + για ενα υποψηφιο αγοραστη...ο λογος που το κανει μη προσιτο και για αυτο δε το πηρα ειναι τιμη 12.450 με absTO EXEI ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ?το εχω οδηγησει ναι πριν αλλαξω το TDM ειναι μαμω τα μηχανηματα τι να πεις...αμα το οδηγησεις οπως ειπες ειναι η μερα με τη νυχτα..αλλαγη οπωςσδηποτε θελει στο τιμονι του για μενα τιποτα αλλο...τρομερη ροπη!Τρυπες και σκορτσαρισματα δεν υπαρχουν..που να υπαρξουν θα μου πεις.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ?εγω και ειναι λογικο να μπεις μια και στη κατηγορια αυτη ειναι πολυ κοντα οι 2 αυτες μηχανες , αλλα μονο σα κατηγορια σε ολα τα αλλα καμια σχεση!!!αν σου η δοθει η ευκαιρια οδηγησε το....
Δεν μου αρεσει που το λεω αυτο γιατι ειναι σαν να διχνομαι και να κοκορευομαι για το μιχανακι μου... Εχω ανοιξει με ενα τετοιο και δεν μου εκανε μεγαλη εντιποση... Δεν με περασε καν... ειμασταν πορεια προς αγιους θεοδορους μονοκαβαλο και οι δυο... ανοιγαμε απο μικρες ταχυτητες και σε μεγαλες ειχαμε περιπου την ιδια αποδοση... Προσοπικη μου αποψη (δεν μου αρεσει καθολου) και να μου το χαριζαν θα το εκανα ανταλακτικα........ (στο τελος με το παιδι χαιρετιθηκαμε και ολα καλα)
Ρε παιδιά..καλό μηχανάκι όμορφο, πάει....αλλα αυτός ο κώλος του ειναι κακάσχημοςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού