0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...εδω Ελλαδα λογω κολληματων που εχουμε η μεταπωλητικη του αξια και η ειδη ακριβη του τιμη ειναι ενα θεμα σοβαρο που σε βαζει σε σκεψεις!
Όσοι λέτε ότι το TDM πάει καλύτερα απλά πρέπει να πέσατε σε ανθρώπους που το έστρωναν.Σε καμμία περίπτωση και πουθενά το TDM δεν είναι καλύτερο εκτός τα φρένα και την αντιπροσωπεία.Είναι λογικό καθώς οι σχεδιάσεις κινητήρα - πλαίσιου έχουν διαφορά κάτι χρόνια.Το μόνο που με χαλασε και δεν το πήρα ήταν τα χρήματα, η αντιπροσωπεία και η σέλα του συνοδηγού.Με τα ίδια χρήματα πήγαινα κοντά σε FJR και είχα ταξιδιάρικο.Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί τίποτα για τον κινητήρα του που σε πιό δυνατή έκδοση κινεί τώρα και χρόνια το ST (γεια σου Αρη).Αν είχε περισσότερα συνεργεία και μικρότερη τιμή θα είχε πουλήσει και καλύτερα.
τον αύγουστο είχε το 0-300 ένα συγκριτικό on - off ,μεταξύ αυτών και των παραπάνω και έβγαζε 1ο το ktm adventure ,2ο το tiger, και τελευταίο το tdm.επίσης είχε μέσα bmw 1200 gs / moto guzzi stelvio / suzuki gs 1000 νομίζω κ.α.
Παράθεση από: kounavi στις Οκτώβριος 14, 2008, 09:51:04 πμτον αύγουστο είχε το 0-300 ένα συγκριτικό on - off ,μεταξύ αυτών και των παραπάνω και έβγαζε 1ο το ktm adventure ,2ο το tiger, και τελευταίο το tdm.επίσης είχε μέσα bmw 1200 gs / moto guzzi stelvio / suzuki gs 1000 νομίζω κ.α.Τι κοινο εχει το TDM με το KTM adventure και το BMW 1200gs ωστε να μπαινουν στο ιδιο συγκριτικο δεν εχω καταλαβει....
...διαφωνει κανεις??
Παράθεση από: gmitsiakis στις Οκτώβριος 15, 2008, 07:27:31 πμ...διαφωνει κανεις??Οχι βρε αδελφέ!!!Σωστά τα λές!
Παράθεση από: Mic στις Οκτώβριος 15, 2008, 08:26:39 πμΠαράθεση από: gmitsiakis στις Οκτώβριος 15, 2008, 07:27:31 πμ...διαφωνει κανεις??Οχι βρε αδελφέ!!!Σωστά τα λές! ..αμα αλλαξει και πλευρο μπορει..
Γιατί ρε?Εχεις καμιά αντίρηση?Κοίτα καλό το Φαζερ αλλά ΤΔΜ δεν ειναι!!!Ολα κι όλα!!!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού