0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέχασε το Γιώργη το μηχανάκι πάει πολύ καλήτερα από το δικό μας εκτός και αν βρεις κάνα κουλό που δεν μπορεί να το στρίψει.
όχι απλά μας ρίχνει ......μας ΞΕΦΤΙΛΑΕΙ !!!!μην έχουμε και παρωπίδες
Δεν ειναι αναγκη να ανεβεις κυβικα γιατι τοτε η αξιοπιστια του μοτερπαει περιπατο ! 10 αλογακια μπορεις να τα βγαλεις,με μεγαλο κοστοςκαι καταναλωση κσυσιμου, αλλα μπορεις ! Αλλα παραπανω με τιποτα !Το tiger ειναι οντως καλυτερο σε καποιους τομεις, οπως αλογα, αλλα χειροτερο σε αλλους, οπως αξιοπιστια(το οποιο πιστευω ειναι και το σημαντικοτερο ! ) !
οι αξιοπιστες μηχανολογικα μετατροπες για το ΤΔΜ παντως ειναι πολυ λιγες εως ελαχιστες και σιγουρα κοστιζουν παραπανω απο 3.000 ευρω.και μη μου πειτε οτι δε θα καταφυγεις σε αυξηση κυβισμου για να πλησιασεις τα αλογα του Tiger...... και στη συνεχεια επονται και ολα τα περιφερειακα που υπερτερει ο τιγρης....!
Το έχουν 3 φιλαράκια με αρκετά χλμ. και ταξίδια και ακόμα δεν έχουν πρόβλημα.Το πρόβλημα το έχω εγω που δεν τα φτάνω!
up side downχυτο ψαλιδι πισωακτινικες δαγκανες μπρωστα17 ζαντα,λαστιχο δρομουμικρες λεπτομεριες που στα ορια κανουν συμαντικη δουλειασε μια απλη βολτα δεν λεει τιποτα οτι και να συγκρινουμε
up side down εχωχυτο ψαλιδι πισω δεν εχω ακτινικες δαγκανες μπρωστα εχω17 ζαντα,λαστιχο δρομου γιατι το TDM φοραει χωματινο?μικρες λεπτομεριες που στα ορια κανουν συμαντικη δουλειασε μια απλη βολτα δεν λεει τιποτα οτι και να συγκρινουμε
Θες γκαζια και στριψιματα παρε τιγρη...Γιώργο το δικό μου και γκαζώνει αλλά και στρίβει...μήπως είναι χαλασμένο?Θες ανετα ταξιδια,αυτονομια και να μην ξοδευεις πολλα παρε TDM.Την εποχη που πηρα το TDM αν μπορουσα θα επερνα το Tiger...Εγώ μπορούσα να πάρω και το Tiger αλλά...το έχω ξαναπει..οι μηχανές είναι σαν τις γυναίκες, αυτές που είναι για σπίτι και αυτές που είναι για ....σι, τις δεύτερες τις ξεφορτώνεσε γρήγορα..έτσι και το Tiger..καλή αλλά όχι για σπίτι! Αλλα δεν το μετανιωνω...παλι την ιδια επιλογη θα εκανα Εγώ να δεις
Γιώργο το δικό μου και γκαζώνει αλλά και στρίβει...μήπως είναι χαλασμένο?
ΟΚ ΠΑΡΤΟ Πάντως δεν βλέπω κανέναν να το παίρνει, όλο θεωρία, στη πράξη βλέπω μεγάλο κόλημμα. Αντε να δω κανέναννα το φέρνει έξω απ΄τη λέσχη, πούντος!... όλο καλύτερο καλύτερο ακούω αλλά δεν βλέπω αγορές. Βλέπετε όταν το χέρι μπαίνει στη τσέπη το σκεφτόμαστε καλύτερα
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού